Toeslagen

Wat is een toeslag?

Een toeslag is een bijdrage in de kosten van de belastingdienst. Mensen met een laag inkomen kunnen deze aanvragen. Een toeslag moet u zelf aanvragen de belastingdienst vraagt niet zelf voor u een toeslag aan ook al heeft u hier recht op.

Welke toeslagen zijn er?

De belastingdienst heeft 4 verschillende toeslagen namelijk:

Continue reading “Toeslagen”

Read more...

Zorgtoeslag

Zorgtoeslag Stap 1 Signalen herkennen, oplossen De zorgtoeslag is een tegemoetkoming (toeslag) voor de premie van de ziekenfondsverzekering. In Nederland is iedereen van 18 jaar en ouder verplicht een ziektekostenverzekering af te sluiten. Hiervoor betaald men verplicht zorgpremie. Vanuit de belastingdienst kunt u een tegemoetkoming aanvragen voor de premie te betalen. Deze toeslag heet zorgtoeslag. […]

Read more...

Zorgverzekeraar

Stap 1 Signalen herkennen, oplossen

Neem een dag de tijd om uw zorgverzekeringen en andere verzekeringen na te kijken en te kijken of ze moeten worden gewijzigd. Zijn alle aanvullende verzekeringen nog nodig of zouden ze ook opgezegd kunnen worden? Het overstappen van verzekering kan soms veel geld schelen in de maandelijkse premie. Vergelijk verzekeringen op een van de vele vergelijkingssites zoals independer. De vaste kosten voor uw zorgverzekering zijn de maandelijkse premie en uw eigen risico die dit jaar € 385 is. De goedkoopste basisverzekering is op dit moment € 90,- .

Continue reading “Zorgverzekeraar”

Read more...