financiële gezonde basis

basis hulp zelftest

Wat is een financiële gezonde basis?

Financieel gezond gedrag is het voorkomen dat er achterstanden in betalingen ontstaat voor nu en in de toekomst. hiervoor is het belangrijk dat uw inkomsten en uitgaven in balans zijn. Dit houdt in dat mensen vooruit plannen op de middel en lange termijn, zich bewust zijn van de financiële risico’s die ze lopen, maatregelen kunnen treffen voor het aanleggen van een buffer, de vaste lasten beperken.

Financiële basis door diploma’s

Een gezonde financiële basis krijgt u door te investeren in u zelf door het behalen van diploma’s en werkervaring op te doen. De kansen op de arbeidsmarkt worden hierdoor groter en u heeft een grotere kans op een beter functie binnen een bedrijf met een hoger salaris. Zorg er voor dat uw diploma geldig blijven door regelmatig een bijscholing te volgen. Continue reading “financiële gezonde basis”

Read more...

Een huishoudboek bijhouden met een app

Een huishoudboek bijhouden met een app Wat is het voordeel van een digitaal huishoudboek? Een huishoudboek bijhouden met een app komt tegenwoordig vaak voor. Er zijn zowel gratis als betaalde app’s. Door het gebruik van een app heeft u vele mogelijkheden om een overzicht te maken en bij te houden van uw financiële situatie. Vele […]

Read more...