Zelf beschadiging hulp vragen

Vraag hulp

  • Ga in gesprek met de psychiater over uw medicatie. Wat vind u ervan? Wat zou anders moeten? Vraag of het mogelijk is de medicatie te verhogen of om andere medicatie. Let hierbij wel op dat u bijwerkingen kunt krijgen van het verhogen, het afkicken en het opnieuw starten van andere medicatie.
  • Second option bij een psychiater. Vertel hier uw verhaal op nieuw en laat een diagnose stellen zodat u in behandeling kan voor uw problematiek. Neem een dagboek mee met de signalen, gedachten en zoveel mogelijk informatie over hoe u zich voelt. Wat zijn uw wensen, maak deze bespreekbaar.
  • Heeft u hulp bij de huisarts gevraagd? Deze heeft een geheimhoudingsplicht en mag geen informatie doorgeven aan uw ouders. Daarnaast kan u worden doorverwezen naar de GGZ, het gene wat u omschrijft heeft veel te maken met een borderliner. Door gesprekken en hulp te vragen kunt u dit onder controle krijgen.
  • Ga op zoek naar lotgenootgroepen of forums over borderliner en hoe mensen omgaan met snijden en hoe ze dit hebben aangepakt. Stel vragen aan deze mensen, zij kunnen uit ervaring vertellen hoe het is om te stoppen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.