Wat doet Soebar voor u?

Soebar.nl

Wat is soebar.nl?

Soebar.nl is een informatieve en educatieve website waar u informatie, tips en advies kunt vinden over financiële en psychische problematiek. De website bestaat sinds 2009.

Wat is de doelgroep van Soebar.nl?

De website heeft als doelgroep gezinnen met financiële en/of psychische problematiek met een inkomen rond minima. De artikelen zijn laagdrempel, op een coachende manier geschreven.

Waar gaat Soebar.nl over?

Thema’s die aan de orde komen, zijn bijvoorbeeld budgetvoorlichting, herkennen en het omgaan met triggers en schuld en schuldenproblematiek, het aan brengen van structuur in uw administratie. Door u klachten beter te begrijpen, krijgt u er meer grip op. Leren accepteren en veranderen komt ook regelmatige aan de orde. Hiervan leert u technieken en om bepaalde klachten te verminderen of er beter mee om te gaan, bijvoorbeeld met geld, de administratie bijhouden of schulden problematiek aanpakken

Wat is het doel van Soebar.nl?

Het doel van de website is de taboe van schulden problematiek en van psychische problematiek verkleinen en samen te zoeken naar een oplossing voor de problematiek. Het voorkomen en oplossingsgericht werken aan schulden en budgetvoorlichting. Het stimuleren en bevorderen van de financiële zelfstandigheid, van een goede financiële gezondheid, van gezond omgaan met geld, van zelf het overzicht te hebben en de grip te houden over uw financiële zaken en uw administratie. Personen, naasten en behandelaar zoveel mogelijk te informeren over de psychische problematiek en het bevorderen van de signalen te verminderen.

 

Share Button

Soebar.nl is een website voor het gezin over dagelijkse problematiek bij bijvoorbeeld de opvoeding of financieel. Het kenniscentrum is er voor iedereen die graag meer informatie, tips en/of advies wilt, wij zijn voornamelijk gericht op adviezen voor minima gezinnen en gezinnen met psychische en financiële problematiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *