Verhuizen

Ik wil graag minimalistisch gaan wonen, nu ga ik binnenkort verhuizen en wil zo min mogelijk meenemen. Hebben jullie nog tips? Opruimen is niet altijd even makkelijk, veel spullen hebben een emotionele waarde, dat het lastig word om deze om te ruimen. Door de spullen eerst te sorteren en uit te zoeken, welke voor u veel waarde hebben heeft u al een deel op geruimd.

Mailbox opruimen

Een overvolle mail, wat moet ik er mee!! Er zijn alle vele artikelen geschreven over opruimen van uw mailbox. Het is eigenlijk heel simpel om er weer orde in aan te brengen. Vergeet de chaos en maak vandaag nog de start om uw overvolle mailbox op te ruimen en opnieuw te organiseren. Zorg ervoor dat u de mailbox bijhoud en niet weer laat oplopen, de troep kost u meer tijd dan het dagelijks bijhouden. Stap 1 Signalen herkennen, oplossen

Hoe leer ik mijn kind zijn speelgoed op te ruimen?

Opruimen is net als bij volwassenen niet echt de leukste bezigheid van kinderen. Kinderen van rond de jaar kunnen beginnen met het helpen opruimen van hun speelgoed.  Begin met een vast moment op een dag bijvoorbeeld voor het avondeten en ruim dan samen met het gezin de spullen op. Vaak is het een strijd en willen ze niet opruimen. Vooral rond 2 jaar wanneer uw kind in de peuterpuberteit is kan opruimen een groot probleem zijn. Maar natuurlijk kan dit ook anders.

Opruimen

Overvolle keukenkastjes, stapels post en administratie in een postbakje of een schuur met vele overtollige niet gebruikte spullen of een andere plaats in huis. Wat zou het toch lekker zijn als deze opgeruimd zou(den) zijn! Hoe makkelijk kan opruimen zijn aan de hand van de 3 punten bent u zo klaar met de schoonmaak.

Hoe ruimt u de schoonmaakmiddelen het kindvriendelijkst op?

Hoe ruimt u de schoonmaakmiddelen het kindvriendelijkst op? Natuurlijk weten we het allemaal, kinderen en schoonmaakmiddelen gaan niet samen. Toch blijkt dat veel ouders hun schoonmaakmiddelen gewoon binnen handbereik van de kinderen opbergen. Het gootsteenkastje blijkt nog altijd een veelgebruikte bergplaats voor deze artikelen. Dit wetende is het niet zo gek dat er jaarlijks ruim 4000 incidenten plaatsvinden met huishoud chemicaliën. De slachtoffers van deze ongelukken zijn kinderen onder de vijf jaar. Deze kwetsbare doelgroep zien de producten namelijk heel anders.