Chronische stress

Wat is het?

Rust is een moment van ontspanning en voor sommige is dit een gehele dag en andere moeten hard werken om dit te krijgen. Rust lijkt vanzelfsprekend, maar helaas geld dit niet voor iedereen. Personen die gevoelig zijn hebben vaker last van geluiden, geuren, stress, angst of paniek.

Wanneer rust zeldzaam word heeft u vaak last van chronische stress die bijna de gehele dag aanhoud. De stress kunt u op meerdere manieren oplopen, door bijvoorbeeld werkstress of door ziekte of regelmatig problematiek die stress met zich mee brengt. De stress zorgt ervoor dat het lichaam continue in spanning staat en onder druk. Continue reading “Chronische stress”

Dagelijks stress is niet gezond voor het lichaam en het dagelijks leven. De stress coach helpt u de stress te begrijpen en aan te pakken op een eenvoudige simpele manier.

Read more...

Vuurwerk

Ach die ene keer per jaar moet toch kunnen? Vele vinden oud en nieuw zonder vuurwerk is geen oud en nieuw er ontbreekt iets. Het is wel 1x per jaar maar de gehele wereld steek vuurwerk af. Het gaat is schadelijk al 1 persoon vuurwerk afsteek, maar de schade is beperkt, maar oud en nieuw […]

Read more...

Kan online psychische hulp de oplossing zijn voor mijn stressgerelateerde eetprobleem?

Kan online psychische hulp de oplossing zijn voor mijn stressgerelateerde eetprobleem? Wat is het? Waar komen de stressgerelateerde eetproblemen vandaan? Ervaart u dagelijks veel stress en zijn hierdoor de eetproblemen begonnen, of heeft u iets mee gemaakt waardoor de eetlust minder is? De eet problematiek die u omschrijft word veroorzaakt door te veel stress. De […]

Read more...