Stemmingswisselingen kinderen

Stap 1 Signalen herkennen, oplossen Wat is het? Ieder persoon heeft zowel positieve als negatieve emoties. De komen en gaan en meestal verminderen deze naar 1,5 minuut. Stemmingswisselingen zijn buien die te pas en te onpas komen opzetten, deze emoties komen dan vaker voor en worden vaak heviger. De wisselingen komen zoals lichamelijk al geestelijk […]

Read more...

Paniekaanval

Stap 1 Signalen herkennen, oplossen

Wat is een paniekaanval?

Een paniek aanval is dat een persoon van het ene op het andere moment is zware paniek is, dit kan bijvoorbeeld door harde geluiden. Het leven van iemand die lijdt aan een angst- of paniekstoornis is vaak een rit in de achtbaan. Een wisselwerking van emoties, gedachtes, verwachtingen, angst, geestelijke en lichamelijke sensaties.

Continue reading “Paniekaanval”

Dagelijks stress is niet gezond voor het lichaam en het dagelijks leven. De stress coach helpt u de stress te begrijpen en aan te pakken op een eenvoudige simpele manier.

Read more...

Extreem emotioneel

Wat is het?

Emoties horen bij leven, soms zijn ze minder aanwezig dan een andere keer. Zware emoties kunnen voor personen erg lastig zijn zeker als de emoties vaker voor komen of als het gebeurt op straat. De persoon kan er vaak zelf weinig aan doen, maar word dan wel aangekeken of nagekeken. Wanneer de persoon vaker last heeft van emoties kan het zijn dat dit direct invloed heeft op het dagelijks leven van de persoon en de persoon hierdoor minder goed kan functioneren. Extreem emotioneel is het toppunt van een emotie. Dit is niet gezond voor de gezondheid en geeft veel stress en kan zorgen voor lichamelijke klachten. Continue reading “Extreem emotioneel”

Dagelijks stress is niet gezond voor het lichaam en het dagelijks leven. De stress coach helpt u de stress te begrijpen en aan te pakken op een eenvoudige simpele manier.

Read more...

Angst

Stap 1 Signalen herkennen, oplossen Wat is het? Bijna 20% van de Nederlanders krijgt in het leven een angststoornis. Vrouwen hebben vaker een angststoornis dan mannen. Angst, dwang en depressie staan niet los van elkaar. Zo kan angst voor (mogelijke) gebeurtenissen leiden tot dwangmatig handelen. De angst is groot en onverwacht. De angst blijft lang […]

Read more...