Zorgverzekeraar

Stap 1 Signalen herkennen, oplossen

Neem een dag de tijd om uw zorgverzekeringen en andere verzekeringen na te kijken en te kijken of ze moeten worden gewijzigd. Zijn alle aanvullende verzekeringen nog nodig of zouden ze ook opgezegd kunnen worden? Het overstappen van verzekering kan soms veel geld schelen in de maandelijkse premie. Vergelijk verzekeringen op een van de vele vergelijkingssites zoals independer. De vaste kosten voor uw zorgverzekering zijn de maandelijkse premie en uw eigen risico die dit jaar € 385 is. De goedkoopste basisverzekering is op dit moment € 90,- .

Continue reading “Zorgverzekeraar”

Boekhouder ilona is een gediplomeerd boekhouder sinds 2011. Op deze website blogt ze over hoe u de financiën op orde kunt brengen en houden. Een overzichtelijke administratie is onmisbaar voor het opbouwen van een financieel gezond leven. De ervaringen en kennis worden gedeeld aan de hand blog artikelen. Daarnaast staat soebar.nl voor schuldpreventie. De doelgroep van de website is gericht op gezinnen met een minimum inkomen.

Read more...

6 maanden zorgverzekeringspremie achterstand aan zorgverzekering terugbetaald

6 maanden zorgverzekerings premie achterstand aan zorgverzekering terugbetaald, hoe lang moet ik nog doorbetalen aan zorgverzekering? Je word pas afgemeld bij zorgverzekering als de gehele premieachterstand is betaald. Dit kun je uitrekenen door de afgeloste schuld – gehele schuld = openstaande schuld. Deze deel je door het maandbedrag en dat zijn het aantal maanden dat […]

Read more...