Wat kunt u doen voor de niet kloppende servicekosten?

Wat kunt u doen voor de niet kloppende servicekosten? Mochten de woningbouw zomaar de servicekosten van mijn rekening afschrijven als ik alleen maar een automatisch incasso hebt afgegeven voor het betalen van de huur? Welke servicekosten mag de verhuurder in rekening brengen? Onderhoud en schoonmaakkosten van gemeenschappelijke ruimten, Onderhoud en gebruik van liften, schuur, bel […]

Read more...

Huur

Stap 1 Signalen herkennen, oplossen

Een huurcontract is een huurovereenkomst met een woningbouw. Hier staat in afspraken die huurder en verhuurder aan het begin van een huurperiode met elkaar hebben gemaakt. Bij de tijdsduur van het huurcontract staat voor hoelang u een woning huur of dat het voor onbepaalde tijd vanaf een bepaalde datum. Continue reading “Huur”

Boekhouder ilona is een gediplomeerd boekhouder sinds 2011. Op deze website blogt ze over hoe u de financiën op orde kunt brengen en houden. Een overzichtelijke administratie is onmisbaar voor het opbouwen van een financieel gezond leven. De ervaringen en kennis worden gedeeld aan de hand blog artikelen. Daarnaast staat soebar.nl voor schuldpreventie. De doelgroep van de website is gericht op gezinnen met een minimum inkomen.

Read more...