stress te veel

Wat is belangrijk als u merkt dat de stress te veel oploopt?

  • Het is zeer belangrijk dat de persoon de signalen van de stress weet en wat de persoon kan doen. Er zijn geen standaard methodes die altijd en elke keer werken, dus een persoon moet regelmatig andere dingen uitproberen.
  • Een anti stress methode die overal toepasbaar is een mp3 met piano, viool of panfluit. Door de muziek nemen gedachten af, hiervoor is het niet noodzakelijk actief te luisteren naar de muziek.
  • Om een bui te voorkomen zorgt deze muziek ervoor dat u binnen enkele minuten weer rustig kunt denken. Daarnaast kunt u een bui voorkomen door uzelf korte yogaoefeningen aan te leren of door te tellen tot 100. Wanneer u in de rij staat en u voelt een bui op komen begin met tellen, eer u bij 100 bent is de bui minder en bent u bij de kassa.
  • Zorg ervoor dat u weet wat het probleem is waardoor de bui word veroorzaakt en probeer de volgende keer hier anders mee om te gaan. Altijd weten waar de uitgang en nooduitgang is. De looproute onthouden. Nooduitgang zoeken bij binnenkomst van de winkel.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.