Sleutelhanger

Wat is het?

Sleutelhanger of tas hanger zelf gemaakt en om op een zondag middag te knutselen

Wat u nodig heeft:

Oude ketting met kleurige kralen, sleutelring, embleem, ketting met slotje, tangen

Zo begint u:

Stap 1 Bevestig de ijzeren ing aan het embleem. Dit is de bovenkant van uw sleutel hanger of tas hanger zoals foto 3. Bevestig hieraan de ketting met slotje. Deze kunt u bevestigen aan de lus van uw broek door hem daardoor heen te halen en vast te klikken aan de ketting.

Stap 2 Bevestig aan de bladeren van de bloem kleine ringetjes van de ketting, die over zijn. Hieraan maak u de slierten van kralen, door middel van ijzeren haakjes zoals in het voorbeeld of met een stevige visdraad. Per ringetje zijn er twee slierten

Stap 3 In het midden van het embleem kunt u een steentjes plaatsen zoals in foto 1 of een grotere ronde kraal.

Het verwachte resultaat:

Tips:

  • in plaats van kralen kunt u ook flosjes gebruiken of andere leuke hangers.
  • Let op dat de ringetjes goed aansluiten en controleer hert af en toe.

👤

Soebar.nl™
Directeur bij soebar.nl
Soebar.nl is een website voor financiële en psychische problematiek. Soebar.nl wilt graag bereiken dat de taboe op schulden en psychische problematiek verminderd. De artikelen zijn geschreven met een stappenplan hoe u de problematiek kunt aanpakken, met handige tips en waarschuwingen.

🎖

De knop is er voor de lezers van de site en geven een beeld van welke informatie gezocht en goed bevonden word op de website. De knop is om de schrijver te bedanken voor het plaatsen van het artikel, omdat u het een goed artikel vond of het graag wilt delen met de mede lezers van de website. Het is de waardering voor een artikel, bijvoorbeeld voor het plaatsen van het artikel of om het artikel te schrijven voor de website. Voor de schrijver is het fijn om te weten dat het artikel goed is en nieuwe informatie bevat. Door een bedankje op het artikel weet de schrijver dat het artikel iemand heeft geholpen of dat de informatie goed en duidelijk is.

Met de informatie die we delen willen we taboe op psychische problematiek verminderen en als het zou kunnen stoppen. Iedereen kent iemand met psychische problematiek, het zo een heel normaal onderwerp moeten zijn om te bespreken. De artikelen gaan over diagnose, medicatie en behandelaars. De diagnose waar word geschreven zijn o.a. autisme, borderline, ptss, depressie, hsp.

@ggz

👥

Het doel van de website is de taboe van schulden problematiek en van psychische problematiek verkleinen en samen te zoeken naar een oplossing voor de problematiek. Personen, naasten en behandelaar zoveel mogelijk te informeren over de psychische problematiek en het bevorderen van de signalen te verminderen. Het voorkomen en oplossingsgericht werken aan schulden en budgetvoorlichting. Het stimuleren en bevorderen van de financiële zelfstandigheid, van een goede financiële gezondheid, van gezond omgaan met geld, van zelf het overzicht te hebben en de grip te houden over uw financiële zaken en uw administratie.Artikelen: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Thema's: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Soebar.nl is een kenniscentrum en schrijft artikelen met adviezen en tips als informatief en educatief. De artikelen geven voorbeelden van diagnose, het herkennen en hoe u ermee om kunt gaan. De artikelen zijn geen vervanging voor een huisarts of hulpverlener.

©

Er rust copyright op de teksten, foto’s en andere afbeeldingen van de Soebar.nl ™ op deze website. De © Copyright is geldig voor de gehele website van soebar.nl™, vanaf 2009 tot 2018. Alle rechten zijn voorbehouden aan deze website. De website is beschermd tegen kopiëren. Voor de teksten geld dat er geen teksten mogen worden gebruikt en worden geplaatst op andere websites, ook niet met bron vermelding.

Alle artikelen, blogs, links, afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd. Het auteursrecht is het uitsluitend recht van den maker van een werk van letterkunde, wetenschap of kunst, of van diens rechtverkrijgenden, om dit openbaar te maken en te verveelvoudigen, behoudens de beperkingen, bij de wet gesteld.

Soebar.nl ™ geeft geen toestemming voor het gebruik van haar logo door derden, zonder uitdrukkelijke toestemming. Foto’s en andere afbeeldingen op deze website mag u niet gebruiken.