Schrijfoefening 4 Belangrijke personen

Schrijfoefening 4 Belangrijke personen

Omschrijving: Maak een grote cirkel met 4 kleine cirkels. Cirkel 1 grootste voor mensen ver weg, Cirkel 2 mensen die iets minder voor u betekenen, Cirkel 3 de gene die belangrijk zijn maar niet de belangrijkste, Cirkel 4 de belangrijkste personen. Zet het woord contact in het midden. Wie zijn de belangrijke personen in uw leven? Hoe kleiner de cirkel hoe dichter bij de personen, hoe meer ze voor u betekenen. Zet eerst de namen van de personen in de juiste cirkel en zet daarna alle reden waarom erbij en wat u zou graag zou willen van de persoon.

Doel: het maken van een duidelijk overzicht van belangrijke personen in uw leven.

Vragen: Wie kan ik vragen om hulp? Wie zijn belangrijke personen in het leven? Bij wie kan ik terecht voor wat? Wat kan een persoon voor mij doen?

Woorden: familie, vrienden, kennissen, behandelaar, bekende

De GGZ geeft u informatie , tips en adviezen over de geestelijke gezondheid. De geestelijke gezondheidszorg (ggz) is gericht op het voorkomen en/of verbeteren van psychische aandoeningen en stoornissen. bij de GGZ kunt u terecht voor het vinden van informatie over diagnoses, stappenplannen en het stellen van vragen.

Wij horen graag uw reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.