PTSS behandeling MDMA

In het nieuws gaat het de laatste dagen over mdma voor personen met PTSS. Deze personen die de proef gaan uitvoeren hebben al jaren last van de PTSS en zijn oorlogsslachtoffer, die nog niet de juiste hulp hebben gehad.

Dit zou kunnen helpen bij het onderliggende gevoel, om hierover te praten. Voor militairen met PTSS is het vaak lastig om over de situatie te praten en word het vaak weggestopt. Er zijn ook maar weinig personen die weten hoe het is om op uitzending te zijn geweest en hoe het daar echt was.

Het nadeel van mdma is dat het een drugs is en dit een verslavende werking heeft. Hierdoor kan u zeggen dat het het ene potje dicht met het andere potje. De PTSS neemt af door het gebruik van mdma en het praten over het trauma. Maar de persoon krijgt er een ander probleem voor terug de verslaving, waar de persoon dan weer van moet afkicken, waardoor de ptss signalen weer na boven kunnen komen. De kans na het stoppen met MDMA op een terugval is erg groot.

Het voordeel van MDMA is dat personen makkelijker kunnen praten en er meer rust is in het hoofd, slaapt beter, minder dingen triggeren omdat de persoon is verdoofd. Hierdoor lijkt het leven makkelijker te gaan maar wanneer er word gestopt met de MDMA moet de persoon leren weer met de signalen over weg te kunnen.

In vele artikelen over PTSS wat in het nieuws komt, gaat het over personen met een beroe[=p waar het oplopen van PTSS zeer groot is. Er zijn zelden onderzoeken naar burgers die een PTSS hebben en het komt niet in het nieuws.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.