psychose gedrag personen

Ik weet haast zeker dat ik een psychose heb maar welke? Ik haal vaak mensen naar beneden zodat ze zich minder voelen. Maar als ik erg goed over nadenk heb ik spijt van de actie.

In eerste instantie geeft het een goed gevoel dat u personen zich minderwaardig voelen. Dit kan te maken hebben met wat u is aangedaan of wat er voor naars is gebeurt in het verleden. Door de narigheid die u is overkomen, en u zich minder voelt, wilt u dat dit op dat moment ook zo is voor de andere persoon of minder dan u zodat u zich beter voelt en er mensen zijn die zich minder dan u voelen.

De diagnose is geen psychose en van een psychose zijn geen verschillende soorten. Bij een psychose bent u erg in de war, u kunt goed aangeven waar het probleem ligt. Dit probleem heeft vaak een andere oorzaak en speelt al langer. Een psychose komt meestal opzetten en moet behandeld worden met medicatie. Bij meerdere problematiek worden diverse diagnoses gesteld naast de psychose.

De diagnose die zou kunnen passen is een persoonlijkheidsstoornis of borderliner. Het is het aan en afstoten van personen. Het ene moment kunt u elkaar niet luchten of zien en het andere moment wilt u graag bij de persoon zijn. Veel van het gedrag kan voortkomen uit de persoonlijkheidsstoornis, met stemmingswisselingen en gedragsveranderingen.

Voor de andere persoon kan dit grote gevolgen hebben voor het zelfbeeld en zelfvertrouwen door dit te horen. Vaak is het erg negatief waardoor de persoon een grote deuk oploopt.

Plan

  1. Wat is de oorzaak van u gedrag? Hoe komt het dat u dit bent gaan doen? waarom geeft u het een goed gevoel? Hoe lang doet u dit al/
  2. Het accepteren dat het zo is erkent u met de vraag, u heeft het inzicht dat er een probleem is en dat deze moet worden aangepakt.
  3. Het is belangrijk om een diagnose te laten stellen en een doorverwijzing te vragen bij uw huisarts om geholpen te worden.
  4. Hoe kunt u het patroon doorbreken? wat zou u anders kunnen doen dan iemand naar beneden halen? wat zijn de alternatieven?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.