Wie zijn wij?

Soebar.nl ™ maakt gebruik van cookies op het kenniscentrum. Het kenniscentrum hecht groot belang aan de bescherming van uw privacy en de veiligheid van persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden te allen tijde zorgvuldig en in overeenstemming met de AVG verwerkt en uitsluitend voor het doel waarvoor ze zijn verkregen. Ons website-adres is: https://www.soebar.nl lees het artikel over soebar.nl

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen?

Profiel: uw naam en email adres en de gegevens die u invult. De gegevens in het profiel is ter informatie van de lezer. Als houder van het profiel bent u verantwoordelijk voor de gegevens die u plaatst in uw profiel. Soebar.nl ™ plaatst alleen met toestemming privé gegevens in alleen uw profiel.

Reacties De reacties op de website zijn uitgeschakeld.

RSS Indien u zich (actief) aanmeldt voor rss en/of push notificaties van het kenniscentrum of een reactie geeft op de website accepteert, verwerken wij de volgende persoonsgegevens: Naam, email, Profielfoto. De gegevens blijven bewaart in uw profiel zolang u de website volgt of bent ingeschreven op de website. Wanneer u zich uitschrijft worden de gegevens binnen 24 uur verwijderd. Dit kunt u doorgeven aan @webcare of via info@soebar.nl

Media Als u een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet u voorkomen dat u afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contact naam, email, ip adres. Door contact op te nemen met Soebar.nl ™ verwerken we noodzakelijke persoonsgegevens. Persoonsgegevens die u via het contactformulier of anderszins aan Soebar.nl ™ heeft verstrekt worden tot maximaal 24 uur na het laatste contact bewaard. Vragen worden anoniem beantwoord op Soebar.nl ™ in de vorm van een blog.

Interne links Artikelen met een korte titel worden gelinkt aan zoekwoorden in een artikel. Hierdoor kunnen uw artikelen zichtbaar zijn in een artikel van een ander persoon. Wilt u geen interne link maar uw titel minimaal 5 woorden.

Externe links Op andere website’s word er gelinkt naar de website van soebar.nl ™ . Hierover heeft het kenniscentrum geen zeggenschap. Dit Privacy Reglement heeft alleen betrekking op (persoons)gegevens die via de websites van Soebar.nl ™ zijn verkregen.

Sociaal media Soebar.nl ™ is actief op Twitter, hier word u artikel gedeeld zonder naam. Wilt u uw artikel met naam gedeeld worden, dan word hiervoor eerst toestemming gevraagd. Via het Twitter account kunt u reageren op artikelen op soebar.nl ™ . De gegevens hiervan worden alleen met toestemming geplaatst op soebar.nl. Via sociaal media verzamelen wij geen persoonsgegevens.

Ingesloten inhoud van andere websites Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Analytics De gegevens van browser, ip adres, de pagina’s die u bezoekt en hoelang u op soebar.n, browser, computer smartphone, l bent worden na 24 uur automatisch verwijderd en bestaan alleen nog uit getallen voor de statistieken.

Met wie we uw data delen Standaard deelt WordPress geen enkele persoonlijke data met wie dan ook. Ook bij het kenniscentrum is het standaard dat persoonlijke gegevens niet worden gedeeld.

Hoe lang we jouw data bewaren? Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we de persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data?

  1. U kan verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van u hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.
  2. Soebar.nl ™ plaatst geen persoonsgegevens online, alleen als de persoon er om vraagt en met toestemming van de persoon. Deze worden alleen geplaatst in het profiel. U kunt soebar.nl ™ verzoeken uw gegevens aan te passen of te verwijderen.
  3. Na dat u toestemming heeft gegeven u gegevens te verwerken kunt u ten alle tijden de toestemming intrekken en uw gegevens laten verwijderen. Stuur uw verzoek via het contactformulier of via info@soebar.nl @admin

Waar we uw data naartoe sturen? De website voldoet aan de Europese wetgeving over privacy. Soebar.nl ™ verstrekt geen persoonsgegevens aan derden, tenzij dat noodzakelijk is om aangifte te doen van strafbare feiten.

Hoe we uw data beveiligen? Soebar.nl ™ heeft passende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Op de website zijn uw persoonlijke gegevens beveiligd, o.a. door een slotje (een beveiligde verbinding en limit login, twee-factor authenticatie. Daarnaast is er een virusscanner van wordfence.

Buddypress

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we deze verzamelen?

Profieldata

  1. Als u zich registreert op de site, kan u worden gevraagd om bepaalde persoonlijke gegevens te verstrekken voor weergave in het profiel. Het veld ‘Naam’ is zowel verplicht als openbaar en gebruikersprofielen zijn zichtbaar voor elke sitebezoeker. Andere profielinformatie kan verplicht of optioneel zijn.
  2. Gebruikersinformatie tijdens de accountregistratie kan worden gewijzigd of verwijderd in het scherm Profiel > Bewerken. In de meeste gevallen hebben gebruikers ook controle over wie een bepaald stuk profielinhoud kan bekijken, waardoor de zichtbaarheid per veld kan worden beperkt tot vrienden, ingelogde gebruikers of alleen beheerders. Sitebeheerders kunnen alle profielgegevens van alle gebruikers lezen en bewerken.

Activiteiten

  1. Deze site registreert bepaalde gebruikersacties in de vorm van ‘activiteit’-gegevens. Activiteit omvat updates en opmerkingen, direct geplaatst op activiteitsstromen, evenals omschrijvingen van andere acties uitgevoerd tijdens het gebruik van de site, zoals nieuwe vriendschappen, aansluiten bij nieuwe groepen en profielupdates.
  2. De inhoud van activiteitsitems voldoet aan dezelfde privacyregels als de contexten waarin de activiteitsitems zijn aangemaakt. Activiteitsupdates die in het profiel van een gebruiker zijn aangemaakt, zijn bijvoorbeeld openbaar zichtbaar, terwijl activiteitsitems die in een privégroep zijn geplaatst, alleen zichtbaar zijn voor leden van die groep. Sitebeheerders kunnen alle activiteitsitems bekijken, ongeacht de context.
  3. Activiteitsitems kunnen op elk moment worden verwijderd door gebruikers die ze hebben aangemaakt. Sitebeheerders kunnen alle activiteitesitems bewerken.

Berichten De inhoud van privéberichten is alleen zichtbaar voor de afzender en de ontvangers van het bericht. Met uitzondering van sitebeheerders, die alle privéberichten kunnen lezen, is de inhoud van privéberichten nooit zichtbaar voor andere gebruikers of bezoekers van de site. Sitebeheerders kunnen de inhoud van elk bericht verwijderen.

Chat De persoonsgegevens uit een groep gesprek worden na het gesprek verwijderd. Een gesprek via de chat kan met toestemming anoniem worden geplaatst, anders worden zij verwijderd.

Cookies

  1. We gebruiken een cookie om succes- en faalmeldingen te tonen aan ingelogde gebruikers, als respons op bepaalde acties, zoals lid worden van een groep. Deze cookies bevatten geen persoonlijke gegevens en worden onmiddellijk na het laden van de volgende pagina verwijderd.
  2. We gebruiken cookies in de directory’s voor groepen, leden en activiteiten om de surfvoorkeuren van een gebruiker bij te houden. Deze voorkeuren omvatten de laatst geselecteerde waarden van de sorteer- en filter-dropdownmenu’s, evenals pagineringsinformatie. Deze cookies bevatten geen persoonlijke gegevens en worden na 24 uur verwijderd.

Akismet We verzamelen informatie over bezoekers die reageren op websites die onze Akismet anti-spam service gebruiken. De informatie die we verzamelen hangt af van hoe de gebruiker Akismet heeft ingesteld voor de site, maar normaliter zit hier het IP adres van de reageerder, user agent, referrer en website URL (met ook andere informatie zoals naam, gebruikersnaam, e-mail adres en deze reactie zelf) bij.

Vragen Heeft u nog vragen of vindt u dat het kenniscentrum zich niet houd aan de privacy, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Autoriteit Persoonsgegevens Indien u van mening bent dat Soebar.nl ™ niet correct is omgegaan met uw persoonsgegevens en u er zelf met ons niet bent uitgekomen, kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens