opname

Wat is het?

Het is erg verschillend wanneer een persoon zelf vind dat hij moet worden opgenomen in een vrijwilliger kader. De ene persoon zegt dit erg snel terwijl een ander persoon nooit dit zal zeggen en toegeven. Een opname heeft te maken me u zelf, u situatie, uw omgevingen en naasten/vrienden. Wanneer dit in balans is heeft u een goede situatie. In het algemeen hebben personen met psychische problematiek problemen bij contacten, met zichzelf.

Hoe lang een opname duurt hangt af van de problematiek en het herstel van de persoon. Niet voor iedereen duurt de hersteltijd of verbetering even lang. Het kan zijn dat een time-ot 3 of 4 weken is, het kan ook zijn met een rm dat u zo ie zo 6 maanden bent opgenomen.

2 Herkennen

  • Negatieve gedragsveranderingen in gedachten zoals suïcidale gedachten of ik verzorging dat elk niet elke dag word gedoucht.
  • Als het allemaal te veel word en het lijkt of u zichzelf vooruit sleept.
  • Depressieve en sombere klachten

4 Gevolg

Maak een keuze wat het beste is voor u. Vrijwillige opname is wel vrijwillig maar er zitten ook een hoop regels aan vast, u kunt niet zomaar weg of heeft direct vrijheden. Een opname kan helpen om een time-uot te nemen en tot rust te komen.

Gevaar voor uzelf te zijn dat u einde wilt maken aan uw leven of iemand zo iets wilt aandoen dat u hem berooft van het leven. Hierdoor is het zeer gevaarlijk om op straat te lopen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.