Opberglades

Wat is het?

Een opbergkistje voor kleine spullen voor te knutselen zoals kralen of touwtjes.

Wat heeft u nodig?

9 lade, kartonnen doos, breed plakband, lijm, kralen

Zo begint u:

Stap 1 Neem 5 lade bakjes (action gevuld met kralen) en 4 gewone lade.

Stap 2 Stapel de lade op en leg er een stukje stevig karton tussen.

Stap 3 Neem een groot stuk karton en vouw deze in zijn geheel om de lade en zet deze vast met plakband. Nu heeft het opbergkistje een boven en onderkant en 2 zijkanten. De achterkant blijft open, zodat de lade aan 2 kanten gebruikt kunnen worden. Door het gebruik van een doos heeft u de juiste vouwlijnen waar u gebruik van kunt maken.

Stap 4 Zet in het midden een tussenschot van karton voor extra stevigheid. Bekleed deze voor dat u het erin plaatst.

Stap 5 haal de lades eruit en zet de stukjes karton die er tussen zaten vast aan de zijkanten. Houd het stuk recht en buig aan de zijkanten een stukje om een u vorm. Let op dat er genoeg ruimte tussen blijft zodat de lade kunnen schuiven. Geef deze een kleurtje met papier of stof voor u ze vastzet. Dit word later erg lastig. Zet 1 lade erin en leg het karton er op zet deze vast een lade en zo verder. Door het op te stapelen blijft de verdeling goed. Laat dit zo drogen voor u verder gaat. De u van de tussen kartonnetjes maakt u aansluitend zodat de zijkant al bedenkt is.

Stap 6 bekleed de boven en onderkant aan de binnenkant.

Stap 7 bekleed de buitenkant van het kistje

Stap 8 Neem 9 kralen en zet deze in het midden van de lade. Zet de lade op zijn kant als u ze lijmt. De kralen zijn de knopjes van de lade. In dit voorbeeld is voor 1x knopjes gekozen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.