1 Wat is het?

Een soebar profiel is een vrijblijvend profiel waarmee u privéberichten kunt versturen, contaten kan leggen en artikelen kunt posten.

  1. Bio = Een korte omschrijving van enkel regels met informatie over de schrijver van het bericht. Met een logo in uw bio maakt u uw profiel uniek.
  2. Deactiveren = Een profiel kunt u ten alle tijden opzeggen, door een mail te sturen naar @admin. Het profiel word volledig verwijderd binnen 24 uur.
  3. Profiel = een profiel is een uniek @gebruikersnaam met een bio en profielfoto. Dit geeft een beeld van de persoon achter de artikelen en berichten. Een profiel kunt u bekijken door te klikken bovenin het artikel op de schrijver. Een profiel bewerken kan naar inloggen door naar de profielpagina te gaan en daarna op de knop bewerken.
  4. Profielfoto =  Een profielfoto is een afbeelding die bij het profiel hoort. De foto staat weergeven in uw profiel en onder de coaches in de menubalk en via de link in het topmenu. Een foto kunt u bewerken door te gaan naar uw profiel en op profielfoto bewerken te klikken.
  5. Instellingen zichtbaarheid profiel = De zichtbaarheid van het profiel kunt u op 4 manieren instellen: iedereen, alleen ik, alle leden en mijn vrienden. De informatie uit het profiel kunt u hier wijzigen.
  6. @ = Het @-teken wordt gebruikt om gebruikersnamen aan te duiden: “Hallo @admin!” Anderen lezers van de website kunnen de @gebruikersnaam gebruiken om u te vermelden in bericht, artikel of reactie.
  7. @Gebruikersnaam = Een gebruikersnaam is een unieke naam op soebar. Deze is eenmalig aan te maken en daarna niet te wijzigen. Voor een gebruikersnaam staat altijd een @ . De gebruikersnaam van stress coach is bijvoorbeeld @stresscoach . De gebruiksnaam kan anders zijn dan de vertoonde naam, dan is de schermnaam veranderd.