Voor het schrijven van een artikel of het delen van informatie op het reclamevrije kenniscentrum soebar.nl ™ zijn enkele richtlijnen.

Het artikel

 1. De informatie, tips en adviezen moeten vernieuwend zijn en iets toevoegen aan de website. De informatie moet betrekking hebben op financiële of psychische problematiek.
 2. De artikel mag bestaan uit een dossier met minimaal 700 woorden, 3 relevante zoekwoorden en 1 a 2 thema’s.
 3. Een artikel dient geschreven te worden aan de hand van het stappenplan in informatie delen of ervaringsverhaal delen.
 4. Wilt u schrijven aan de hand van een casus plaat deze boven wat is het? Plaats hierbij geen namen van personen ivm AVG.

De schrijver

 1. Maak uw eigen profiel aan door u te registeren.
 2. De schrijver van het artikel kan een ervaringsdeskundige zijn of gediplomeerde hulpverlener. Geef dit aan in het uitgebreide profiel.
 3. Het profiel dat word aangemaakt voor het plaatsen van een artikel mag met uw eigen voornaam of met een nickname.
 4. Het profiel dient te bevatten: een avatar, een biografie in het korte profiel onder het artikel en uitgebreid in de profielpagina en toestemming voor het plaatsen.
 5. Het is de verantwoordelijkheid van de schrijver wat er word gedeeld op soebar.nl ™ met betrekking tot de privacygegevens. Het toevoegen van adres of telefoonnummer is niet mogelijk, een link naar uw contactpagina wel.
 6. Het dossier word door soebar.nl na goedkeuring online geplaatst, in uw profiel.

Rechten

 1. Een artikel of uw profiel verwijderen kan door een mail te sturen na ilona@soebar.nl of door contact op te nemen via het contactformulier. Binnen 1 dag word alles verwijderd.
 2. Het artikel blijft ten alle tijden eigendom van de schrijver. Een artikel op de website, van elke schrijver, mag niet worden gekopieerd of worden geplaatst op een andere website.
 3. Soebar.nl deelt uw gegevens en profiel niet met derde of personen die om informatie vragen van schrijvers.

Soebar.nl

 • Webcare kan uw artikelen weigeren als het niet aan bovenstaande richtlijnen voldoet. Een blog word niet aangepast door Webcare of de redactie, deze worden verwijderd. Een schrijver kan een nieuw artikel indienen. Hierover krijgt u een bericht via het opgegeven e-mailadres uit uw profiel.
 • Na het indienen van een artikel voor plaatsing, word het artikel na gelezen en na goedkeuring binnen 1 werkdag online gezet. Het artikel word geplaatst met een profiel met een eigen tijdlijn, contact mogelijkheid via pm en met een uitgebreid profiel. Het artikel word na goedkeuring geplaatst met een link op Twitter @soebar. Hiervan ontvangt een mail.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of twijfelt u ergens aan, neemt u dan contact met soebar.nl ™ op via het contactformulier of via info@soebar.nl. De vraag of opmerking zal binnen 2 werkdagen worden beantwoord.