Meeschrijven aan de week van chronisch zieken

In de week van 8 tot 15 november 2019 is het de week van de chronisch zieken. Soebar.nl is veelal gericht op psychische problematiek wat veel al psychisch en/of lichamelijk chronisch is. Nederland telt 5,2 miljoen mensen met een chronische ziekte, 1,8 miljoen Nederlanders hebben er meerdere tegelijk. Van de ouderen boven de 75 jaar heeft 80% minimaal één chronische aandoening.

Voor deze week zijn we opzoek naar schrijvers die een artikel willen schrijven over het leven een chronische ziekte of aandoening. De artikelen zijn informatief bedoeld om een kijkje te geven in het leven met chronische ziekte. Het doel van de artikelen is om meer begrip te vragen en de taboe te door breken voor chronisch zieke. Om onderwerpen als diagnoses en signalen bespreekbaar zijn.

Heeft u een voorbeeld waar een artikel over kan gaan?

Een artikelen voor de week van de chronisch zieke kunnen gaan over diagnose of geschreven zijn als een informatie ervaringsverhaal.

 • Hoe is het om … te hebben?
 • Hoe word uw dagelijks leven beïnvloed door ….?
 • Heeft u lichamelijke klachten door .. ?
 • Hoe ziet uw toekomst eruit met …?
 • Hoe hebben uw naasten erop gereageerd?

Waar moet een artikel aan voldoen?

 • Het onderwerp is, er 1 naar eigen keuze, passend bij het onderwerp van de website.
 • In het artikel meeschrijven vind u het stappenplan met 6 stappen van de website artikelen.
 • Een artikel heeft minimaal 500 woorden, 3 tags en 2 thema’s.
 • Afbeeldingen worden erbij geplaatst als het een toegevoegde waarde hebben voor het artikel.

Wat krijgt u ervoor terug?

 1. Op het kenniscentrum krijgt u een eigen pagina met een biografie met uw eigen tekst en logo. In het uitgebreid profiel (@admin ) word uw profiel ingevuld met link naar uw website en sociaal media en word met een tijdlijn online gezet. Met elk profiel kunt reageren op andere artikelen of contacten leggen.
 2. Het artikel komt te staan in het thema van de week en 1 passend bij uw artikel en op de voorpagina voor week als sticky post. Het artikel staat op uw tijdlijn en staat op de tijdlijn van de website.
 3. Het artikel heeft een bedankt knop aan de hand van het aantal bedankjes word uw beter gelezen en meer aanbevolen. Het bedrijf kunt u promoten door het schrijven van een artikel en het volledig profiel met uw bedrijfsgegevens. De lezers van de website behoren voor een deel bij uw doelgroep.
 4. Na de week blijft het artikel op de website staan in uw eigen profiel.

Tot wanneer kan ik een artikel insturen?

Een artikel kunt u tot 7 november insturen. Het laatste artikel komt aan het eind van de week online. Wees op tijd met insturen, de artikel worden op volgorde van binnenkomst ingepland. De artikelen komen de gehele week van vrijdag tot vrijdag online.


Soebar.nl™

Soebar.nl™

Soebar.nl is een website voor het gezin over dagelijkse problematiek bij bijvoorbeeld de opvoeding of financieel. Het kenniscentrum is er voor iedereen die graag meer informatie, tips en/of advies wilt, wij zijn voornamelijk gericht op adviezen voor minima gezinnen en gezinnen met psychische en financiële problematiek.