Laat Ze Maar Lachen

Laat Ze Maar Lachen

De stichting Laat Ze Maar Lachen is opgericht in 2006. In de stichting zijn ongeveer 100 enthousiaste vrijwilligers die helpen met de organisatie en begeleiding van de uitjes. Stichting Laat Ze Maar Lachen is actief in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Maastricht en Eindhoven.

Voor een ontspannende dag uit

De stichting is er om kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar een leuk dagje uit te bezorgen, wat ze anders vrijwel nooit hebben. Dit kan verschillende redenen hebben zoals omdat er geen geld voor is, of omdat er thuis andere problemen zijn. De Stichting Laat Ze Maar Lachen neemt deze kinderen graag mee voor een ontspannende, creatieve en prikkelende dagje uit.

De leuke uitjes

De uitjes variëren van een dagje pretpark, speeltuin of dierentuin tot een bezoek aan een museum, middag knutselen of een voorstelling. Zo zijn er pas geleden uitjes geweest naar het Rijksmuseum, Madurodam, Arena en ontdekhoek. De uitjes zijn vaak een gehele dag, vervoer en lunch zijn inbegrepen.

De groep

De groep bestaat uit 15 kinderen en genoeg begeleiders, samen word er gelopen we naar de locatie.

Hoe kan ik mijn kind aanmelden?

De kinderen kunnen via organisaties zoals de Voedselbank en jeugdinstellingen worden aangemeld .

Website http://laatzemaarlachen.com

Profielfoto van Online boekhouder Ilona

Over Online boekhouder Ilona

Als boekhouder heb ik, bijna 5 jaar ervaring op het gebied van problematiek rond om financiën. Thema's die aan de orde komen, zijn bijvoorbeeld budgetvoorlichting, herkennen en het omgaan met triggers en schuld en schuldenproblematiek, het aan brengen van structuur in uw administratie. Door u klachten beter te begrijpen, krijgt u er meer grip op. Leren accepteren en veranderen komt ook regelmatige aan de orde. Hiervan leert u technieken en om bepaalde klachten te verminderen of er beter mee om te gaan, bijvoorbeeld met geld, de administratie bijhouden of schulden problematiek aanpakken Daarnaast geef ik als budgetcoach handige tips en adviezen om simpel de administratie bij te houden en bespaartips. Als schuldhulp geef ik u advies bij het in balans brengen en houden van uw schulden en schulden problematiek. Boekhouder Ilona kan u ondersteunen door middel van de groep schuldhulp kunt u, uw vragen stellen en chatten of u kunt een dm sturen.

Geef een reactie