Krijg ik extra geld bij bewindvoering voor een verjaardag?

Ik heb al enige tijd beschermingsbewind en mijn dochter word binnenkort 1 jaar. ik heb mijn bewindvoerder gevraagd of er extra geld beschikbaar was maar ze zegt dat dat er niet is. Nu vraag ik mij af of dit recht heb op dit geld en of ik het geld kan opeisen? Voor mijn betekend de eerste verjaardag en tegelijk haar doop erg veel.

De beschermingsbewind en verjaardag kind

De beschermingsbewind heeft u aangegeven dat erg nu geen geld hiervoor is. Ze kan dus ook geen extra geven voor de doop en de verjaardag. Dit is het zelfde als u eigen budget als uw budget op is is het op en kunt u geen verjaardag meer geven. Er is geen wet die waarin u kunt opeisen dat de beschermingsbewind u geld geeft voor de doop en de verjaardag van uw dochter.

Sparen, besparen en plannen

Voor deze kosten wist u al enige tijd en u had voor deze kosten kunnen sparen. Wanneer uw een budgetplan maakt met de kosten van de doop en verjaardag kunt zie hoeveel het gaat kosten en hoeveel u kunt besparen in de vaste lasten, boodschappen en extra’s. Hiermee kunt u als nog de verjaardag en doop betalen.

Wanneer u nog even de tijd heeft kunt u proberen om extra inkomsten te krijgen door een bijbaan of krantenwijk.

Jarige job box

Wist u dat in Nederland ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet kunnen vieren? Voor verjaardagen van kinderen met ouders met een minima inkomen is er jarige job. Dit is een goed gevulde verjaardag box met alles erop en eraan.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.