i

i

Wat is het?

Soebar.nl ™ is een online kennisplatform voor financiële en psychische problematiek. De website maakt gebruik van een bedankt knop. De knop is er voor de lezers van de site en geven een beeld van welke informatie gezocht en goed bevonden word op de website.

Waarom de bedankt knop?

De knop is om de schrijver te bedanken voor het plaatsen van het artikel, omdat u het een goed artikel vond of het graag wilt delen met de mede lezers van de website. Het is de waardering voor een artikel, bijvoorbeeld voor het plaatsen van het artikel of om het artikel te schrijven voor de website.

Voor de schrijver is het fijn om te weten dat het artikel goed is en nieuwe informatie bevat. Door een bedankje op het artikel weet de schrijver dat het artikel iemand heeft geholpen of dat de informatie goed en duidelijk is.

Waar kan ik de bedankt knop vinden?

Op elk artikel op deze website staat zowel boven aan als onderaan het artikel een bedankt knop. Per pagina kunt u het artikel bedanken.

Zo begint u:

  1. Lees het artikel naar keuze.
  2. Zou u het artikel aanbevelen aan anderen? Vind u dat het artikel goed is geschreven? Ben u blij dat het artikel online staat? Heeft het artikel u nieuwe adviezen of informatie gegeven?
  3. Bedank het artikel met de knop om deze te delen met andere lezers van de website. Deel uw ervaringen over ons ook met andere. Plaats uw waardering met de bedankt knop van Soebar.nl ™ .

i