Kenniscentrum Soebar.nl ™ is opgericht in 2009. Soebar.nl is een kenniscentrum is een informatieve en educatieve website waar u informatie, tips en advies kunt vinden over financiële, opvoedkundige en psychische problematiek, met als doelgroep gezinnen met financiële of psychische problematiek. De website is prikkelarm, is toegankelijk voor personen die dyslexie hebben of slechtziend zijn en is reclamevrij.

Het doel van de website is de taboe van schulden problematiek en van psychische problematiek verkleinen en samen te zoeken naar een oplossing voor de problematiek. Personen, naasten en behandelaar zoveel mogelijk te informeren over de psychische problematiek en het bevorderen van de signalen te verminderen.

Het voorkomen en oplossingsgericht werken aan schulden en budgetvoorlichting. Het stimuleren en bevorderen van de financiële zelfstandigheid, van een goede financiële gezondheid, van gezond omgaan met geld, van zelf het overzicht te hebben en de grip te houden over uw financiële zaken en uw administratie.