Profiel

Het profiel op soebar.nl.

Op het kenniscentrum krijgt u een profiel die u naar eigen idee kan veranderen, met een unieke gebruiksnaam, profielfoto en linken naar website en sociaal media. Aan een basisprofiel en uitgebreide profiel zijn geen kosten verbonden. De gegevens die u invoert worden automatisch linken door het plaatsen van een komma kunt de opsommingen scheiden., voor een beter zoekresultaat,

Een profiel word aangemaakt als bronvermelding bij een artikel met diverse sociaal media linken en link naar uw website met een biografie en een logo.

Waar heb ik een profiel voor nodig?

Een profiel heeft u nodig wanneer u wilt reageren op een artikel of voor het plaatsen van een artikel. Om een vraag te stellen heeft u geen profiel nodig. Met een basis profiel kunt u reageren op artikelen. Wilt u een artikel delen op het kenniscentrum, dan kunt u dit doorgeven dan word u profiel aangepast.

Het basisprofiel

Het basisprofiel op het kenniscentrum bestaat uit

  • Over de schrijver; een biografie over uzelf of uw bedrijf
  • Profielfoto; links van biografie komt u profielfoto
  • Website; de link naar uw website en/of sociaal media
  • Recent; uw laatste artikelen die u op het kenniscentrum heeft gedeeld.

Interne verwijzers

Het basis profiel komt bij elk artikel of gedeelde informatie. De verwijzers zoals schuldpreventie verwijzen door naar het artikel schuldpreventie. De interne verwijzingen kunnen verwijzen naar een artikel van uzelf of een artikel van een mede schrijver.

Wat kan ik met een basisprofiel?

Met een basis profiel is het mogelijk om te reageren op artikelen en het plaatsen van informatie op het kenniscentrum.

Het uitgebreide profiel

Het uitgebreide profiel is een onderdeel van het sociaal medium van soebar.nl. In het uitgebreide profiel staat uw biografie, tijdlijnen en heeft u mogelijkheden tot het leggen van contacten en het versturen van berichten.
In het uitgebreide profiel heeft u extra mogelijk voor het invullen van informatie over uw bedrijf. Zo kunt u

  1. Gegevens: naam, bedrijfsnaam, email, logo
  2. Website: link naar uw website en sociaal media
  3. Aanbod: leeftijd, doelgroep, werkwijze,openingstijden, kosten
  4. Opleidingen: opleidingen en cursussen en werkervaringen

delen met de lezers van onze website. In het uitgebreide profiel is het mogelijk om berichten te verzenden naar andere profielen, dit kan als een openbaar bericht in uw eigen tijdlijn of van de website of een privébericht aan @gebruikersnaam.

Activiteiten

Op de website heeft u 3 verschillende activiteiten. Zo heeft u de activiteit van de website zelf, van vrienden en van u zelf. In de activiteit vind u de laatste updates en korte berichten.

Berichten

Onder berichten is het mogelijk om privéberichten te versturen naar andere profielen.

Vrienden

Op de website is het mogelijk om contacten te leggen met andere profielen. Hoe u contacten kunt leggen kunt u lezen in het artikel vrienden.

Privacy

Op het kenniscentrum is het mogelijk om uw instellingen aan te passen wat u wel of niet wilt delen met de lezers van de website. Zoals u ziet in bovenstaande afbeelding kunt u zien dat u het gehele profiel, berichten, updates zichtbaar is voor iedereen, vrienden of voor alleen uzelf.  Het advies van soebar.nl zet in het profiel al;leen dat genen wat u wilt delen met de lezers.

Waarom is mijn profiel niet zichtbaar?

Het profiel werkt niet wanneer u geen profielfoto heeft of verplichte velden bent vergeten.

Kan ik mijn profiel zelf verwijderen?

Een profiel kunt u niet zelf verwijderen, u kan hiervoor contact op te nemen met het kenniscentrum. Het profiel word binnen maximaal 2 werkdagen verwijderd.