Gebruikersnaam

Mag ik een nickname gebruiken?

Op een website is het mogelijk om zowel uw echte naam als een nickname. Wanneer u uw profiel gaat gebruiken voor het zoeken van werk of professioneel dan is het aan te raden om uw eigen naam te gebruiken of uw bedrijfsnaam. Als uw gebruikersnaam hier niet aan voldoet, kan het zijn dat uw account geblokkeerd wordt. In dat geval kunt u simpelweg een nieuwe account aanmaken.

Waarvoor word uw gebruikersnaam gebruikt?

Met u gebruikersnaam en wachtwoord, kunt u een bijdrage plaatsen op de website. Deze komen direct in uw profiel te staan, zodat alle artikelen overzichtelijk bij elkaar staan. Hiermee kunt u ook reacties plaatsen, contacten leggen, dm’s versturen en korte berichten plaatsen op uw tijdlijn.

Kan in mijn gebruikersnaam veranderen?

Op alle websites waar u een profiel aanmaakt is het niet mogelijk de gebruikersnaam te veranderen, omdat dit te maken heeft u login. Bedenk u van te voren goed wat uw gebruikersnaam gaat worden. Vaak kunt u wel de zichtbare naam op de website wijzigen.

Wat is een goede gebruikersnaam?

Een goede gebruikersnaam is kort en duidelijk zoals @opvoedtip . Een gebruikersnaam bepaald al voor de helft of uw profiel wel of niet gelezen word. Wat kunt u beter niet in uw gebruikersnaam zetten extra tekens en cijfers zijn vaak moeilijk te onthouden voor een ander dus uw profiel zal minder goed gevonden worden.

Is een gebruikersnaam gratis?

Op bijna alle websites is een gebruikersnaam gratis, let voor dat u een gebruikersnaam aanmaakt op dat er geen verborgen kleine letters zijn. Dit voorkomt dat u achteraf als nog moet betalen.

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten en nu?

Wanneer u het gebruikersnaam niet meer heeft of weet van uw profiel kunt u deze opvragen via de login van de website. Neem contact op met de website wanneer u problemen onder vind.