Een vraag stellen

Heeft u vragen over uw financiële situatie of over budgetvoorlichting?

Op soebar.nl krijgt u onafhankelijk, professioneel en snel antwoord op uw vragen. Het kenniscentrum staat garant voor eerlijk en betrouwbare informatie over financiële zaken. De vragen worden beantwoord door budgetvoorlichters die zich op deze website hebben geregistreerd. Het stellen van de vragen en het advies van soebar.nl is geheel gratis.

Op het kenniscentrum kunt u een gratis en anonieme uw financiële vraag stellen, u kunt hierbij denken aanvragen over omgaan met geld, schulden en/of schuldhulpverlening, besparen. Een gestelde vraag van uw, kan ook een vraag van een andere mede lezer van de website zijn. Omdat een vraag kan helpen bij preventie toe te passen, word u vraag anoniem gedeeld op het kenniscentrum. Dit word gedaan in de vorm van een artikel, met een duidelijk uitgebreid antwoord.

Hoe stel ik een vraag aan mijn online budgetvoorlichter ?

Een vraag stellen aan uw budgetvoorlichter kan zowel via de website als via de mail. Voor een vraag te stellen heeft u geen login nodig. De vraag mag uit 150 woorden bestaan. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om bestanden bij te voegen om zo uw vraag duidelijk te maken. De budgetvoorlichter kan vervolgens antwoord geven op uw vraag.

Het werkt heel er simpel: Stuur een zo volledig mogelijke mail naar info@soebar.nl. Geef hierbij een duidelijke omschrijving van uw vraag. Wilt u een bestand meesturen om uw vraag te verduidelijken dat kunt u deze uploaden.

Hoe snel krijg ik antwoord?

Soebar.nl streeft ernaar dat budgetvoorlichters die zijn aangesloten op het kenniscentrum uiterlijk binnen 2 werkdagen u vraag beantwoorden. Door omstandigheden zou dit iets langer kunnen duren. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Hoe weet ik wanneer er antwoord is op mijn gestelde vraag?

Na ontvangst van uw vraag stuur het kenniscentrum u een email met de bevestiging dat u vraag goed is aangekomen. Wanneer u vraag is beantwoord ontvangt u de link naar het artikel met uw vraag.