Fame Game

Fame Game 

De gratis game voor de iPhone voor jongeren van 10 tot 15 jaar. Met de game kunt u video´s maken, dit is een stimulerende en inspirerende manier om de talenten van uw kind te verbeteren en om spelenderwijs te leren hoe uw kind met geld kan omgaan. In de app leert u kind om overzicht te houden over geld, inkomsten en uitgaven te plannen en om te gaan met reclame en verleidingen.

De inhoud is gebaseerd op de leerdoelen van het Nibud. De ING Fame Game app is gemaakt met en door een groep enthousiaste jongeren met een speciaal talent.

Kies een skill

Maak een video van je talent zoals voetballen, dansen, skaten, fashion of hockeyen. Zet er muziek en speciale effecten bij en upload deze film naar you-tube.

Opdracht info

Houd uw kind van muziek en of games? Download dan nu  deze app. Een leuk spel voor op de ipad waarmee uw kind virtueel geld en fame verdient. En zelfs uitgroeit tot een echte superstar van mainstreet.

In de app zijn vele uitdagende opdrachten, waarvan korte filmpjes worden gemaakt. Tussen de opdrachten door zijn er vragen over geld. Door slim om te gaan met het geld word de videoclip beter.

De app  stimuleert en verbeterd op een speelse manier het omgaan met geld. Daar verbeterd de app het talent van uw kind.

Website app store

Profielfoto van Online boekhouder Ilona

Over Online boekhouder Ilona

Welkom op het kenniscentrum. Heeft u vragen over uw administratie of heeft u schulden en zou u hier weer graag van af willen? Boekhouder ilona beantwoord uw vragen en ondersteunt u bij al uw financiële vragen.

Geef een reactie