bedrijfswebsite ervaringsdeskundige

Eigen bedrijf starten

Voor extra inkomsten kunt u beginnen met het maken van een website/blog/forum/medium. Dit is heel handig met WordPress, hiervoor heeft u geen kunde nodig als webdesigner. Door middel van een paar instellingen heeft u binnen een uur een mooie website. Met een eigen domeinnaam en hosting is u bedrijf klaar voor de eerste verkoop.

Ervaringsdeskundige

Een eigen bedrijf en/of een eigen website starten, vanuit u als ervaringsdeskundige over een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld voor schuldhulpverlening of huiswerkondersteuning. Zo kunt u een groter deel van de doelgroep bereiken die u wilt helpen en zij ondersteunen en begeleiden vanuit uw eigen ervaring.

Blog

  • Maak een blog met een onderwerp wat u interessant vind. Hierop kunt u diensten aanbieden waarmee uw ervaringen heeft voor informatie,  tips of adviezen.
  • Wanneer u een blogpost  met regelmaat plaatst krijg u sneller terug kerende bezoekers voor het lezen van uw column. Een blog  kunt u bijvoorbeeld 1x per week posten of een vrije avond en heeft niet veel onderhoud nodig. De website doet zijn werking zelf.
  • Zorg dat uw website zoekmachine vriendelijk is.  Maak gebruik van de zoekwoorden  en verkorte url weergave.
  • Het plaatsen van blogposten met advertentie van bijvoorbeeld google adsense/bol.com. Houd er we rekening mee dat u eerst 100 euro bij elkaar moet verdienen voor het uit betaald word.
  • Door het verkopen van uw eigen spullen en/of zelfgemaakte spullen.
  • Door uw eigen bedrijven als ervaringsdeskundige door een dienst aan te bieden zoals ondersteuning bij administratie, thuishulp.

Webshop

Een creatieve manier om een bijverdienste op te bouwen kan door bijvoorbeeld het verkopen van eigen gemaakte foto’s, kunst of uw eigen traktatie ontwerpen te verkopen. Verschillende bedrijven bieden gratis webwinkels op het internet aan voor een bepaalde periode met meestal lage kosten. Dit is een mooie gelegenheid om uit te proberen of een webshop iets voor u is. 

Door het starten van een webshop door een kleine investering in product, een hosting en unieke domeinnaam. Een goede startende webshop heeft een opbouw nodig van vaste klanten, dit kan soms even duren. Met een uniek product, een seo webshop en doorzettingsvermogen kan u  webshop naar een paar maanden u enkele 100 euro opleveren.

Het hosting pakket en domeinnaam

Een blog of website kunt aanmaken met een kleine pakket hosting, deze zijn vaak tussen de 5 tot 10 euro voor een jaar met domeinnaam. Wanneer u website gaat lopen kunt het pakket aanpassen.

Voor een beginnende website kunt een kleine hosting nemen, waar u de mogelijkheden heeft tot een groter pakket te nemen op een later ogenblik. De website is in het begin nog kleine en het pakket heeft  dan ongeveer 50 tot 100 mb nodig. Als voorbeeld april 2015 is deze website 48 mb.

Voor u een beslissing neemt om een hostingpakket aan te schaffen lees de review op internet.  Let hier bij op de

  • Klantenservice; hoe is deze bereikbaar, hoe gaan ze om met vragen,
  • Zit de domeinnaam in het hosting pakket in begrepen of moet u deze apart aanschaffen. De gemiddelde prijs voor een domeinnaam is voor een .nl 15 euro.
  • soebar.nl adviseert de hosting + domeinnaam van Antagonist

Heeft u meer interesse in een extra inkomsten door middel van een blog en wilt u graag ondersteuning hierbij ? Boekhouder ilona kan u tips en adviezen geven bij het opstarten van een bedrijfswebsite.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.