E-coaching

Wat is e coaching?

E coaching is een manier van hulpverlening via deze website online via een chat of via een privébericht. E coaching kan u ondersteunen met financiële problematiek en psychische problematiek. De ondersteuning bestaat uit chat gesprekken en het begeleiden en ondersteunen in de situatie.

Waarom een e coach?

Een e coach kunt u dagelijks spreken en ondersteunen er is online van 9-21 uur. Aan de profielen van de coaches kunt u zien wie online is. Voor de e coach hoeft u geen afspraak te maken en kunt u direct u vraag of probleem voor leggen, zo loopt u minder lang met de zorgen rond en is direct bespreekbaar. Een e coach is laagdrempelig ondersteuning en van uit uw eigen huis.

Waar kan e coach u mee helpen?

  • @boekhouder-ilona kan u helpen bij uw administratieve zaken op orde te brengen en bij het maken van budgetplannen en jaarplannen
  • @ggz kan u helpen bij het omgaan met diagnoses en het verbeteren of in balans houden van de diagnose.
  • @schulden-coach kan u helpen bij uw schulden overzichtelijk te maken en deze op orde te houden en bij het maken van een schuldenplan.
  • @ontspanningscoach kan u helpen bij het aanleren van diverse technieken om beter uw rust te vinden
  • @stresscoach kan u helpen bij het aanpakken van stress en het verminderen ervan. De coach heeft veel ervaring met overprikkeling
  • @voedingscoach kan uw ondersteuning in een juiste balans in voeding
De email box van soebar.nl

Hoe vraag ik een coach aan?

Een coach kan u aanvragen door een profiel op de website aan te maken. In het profiel staat berichten hier kunt u op klikken en de naam van de coach toevoegen.  De coaches vind u onder de online coaches  rechts.

Als de coach online is beantwoord deze direct u vraag. Anders krijgt u op een later moment het antwoord via een privé bericht of via de mail. De coach beantwoord een mail binnen 24 uur.

Zijn er andere mogelijkheden?

  • De gesprekken kunnen met 1 persoon worden gevoerd of als u dat wenst kunnen er ook meerdere personen aan de chat worden toegevoegd. Ieder persoon heeft een eigen profiel nodig.
  • Het gesprek kan verwerkt worden in een artikel als een casus zonder namen, zoals dit artikel.Het artikel dient ter ondersteuning aan andere personen met hetzelfde probleem.
  • Met het profiel kunt u naast berichten versturen, ook artikelen posten en reageren op artikelen. Het is de plaats om lotgenoten te leren kennen en online vrienden te worden.

Wat word er met mijn gegevens gedaan?

Op soebar.nl is hulp bieden en mensen ondersteunen belangrijker dan de gegevens die daaruit voort komen. De gegevens via de mail worden zorgvuldig bewaard, de gegevens uit een chat gesprek worden na het chat gesprek verwijderd.  De gegevens worden niet gedeeld met derde.

Wat zijn de kosten?

De vragen die uw stelt worden gratis beantwoord.

Het webcare team van soebar.nl staat klaar voor al uw vragen over de website en het functioneren van de website.

Wij horen graag uw reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.