Copyright en Auteursrecht

Soebar.nl

Copyright

Er rust copyright op de teksten, foto’s en andere afbeeldingen van de Soebar.nl op deze website. De © Copyright is geldig voor de gehele website van soebar.nl™, vanaf 2009 tot 2018. Alle rechten zijn voorbehouden aan deze website. De website is beschermd tegen kopiëren.

Teksten

Voor de teksten geld dat er geen teksten mogen worden gebruikt en worden geplaatst op andere websites, ook niet met bron vermelding.

Alle artikelen, blogs, links, afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd. Het auteursrecht is het uitsluitend recht van den maker van een werk van letterkunde, wetenschap of kunst, of van diens rechtverkrijgenden, om dit openbaar te maken en te verveelvoudigen, behoudens de beperkingen, bij de wet gesteld.

Foto’s en andere afbeeldingen

Foto’s en andere afbeeldingen op deze website mag u niet gebruiken.

Logo

Soebar.nl geeft geen toestemming voor het gebruik van haar logo door derden, zonder uitdrukkelijke toestemming.

Meer informatie

Heeft u twijfels over de rechten op de aangeboden informatie? Neem dan contact op met soebar.nl via het contactformulier.

Share Button

Soebar.nl is een website voor het gezin over dagelijkse problematiek bij bijvoorbeeld de opvoeding of financieel. Het kenniscentrum is er voor iedereen die graag meer informatie, tips en/of advies wilt, wij zijn voornamelijk gericht op adviezen voor minima gezinnen en gezinnen met psychische en financiële problematiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *