Cadeau

Kinderen krijgen graag meerdere cadeautjes.

Koop een cadeau wat uit meerdere onderdelen bestaat en maak daar losse pakjes van. Jonge kinderen hebben na drie cadeautjes vaak al genoeg, meer kunnen ze nog niet overzien. Zijn uw kinderen al wat groter? Laat iedereen dan voor elkaar cadeautjes kopen en spreek een maximumbedrag af. Jonge kinderen hebben na drie cadeautjes vaak al genoeg, meer kunnen ze nog niet overzien, plak foto’s op je cadeautjes voor de kinderen die nog niet kunnen lezen. Zo kunnen ze goed zien voor wie iets is.

Bedenk u ook dat een cadeautje niet per definitie duur hoeft te zijn, het gaat om het gebaar en idee. Een leuke pyjama of sjaal zijn niet alleen nuttige cadeautjes, maar deze heeft u kind toch al nodig waardoor u twee vliegen in één klap slaat. Het loont on ook de cadeautje te vergelijken bij de diverse speelgoedwinkel de prijzen lopen erg uit een. Vaak zijn de prijzen bij online winkels heel wat lager dan in de winkelstraat.

Denk aan een cadeautje waar het hele gezin iets aan heeft, zoals een bordspel, een mooie kerstfilm, middagje bowlen of andere leuke activiteit voor jong en oud.

Let het gehele jaar op aanbiedingen en/of uitverkoop;

Tegen de feestdagen stijgen de prijzen van voornamelijk speelgoed. Kijk het gehele jaar door naar een cadeau voor een verjaardag of iets anders. Wanneer het in de aanbieding is kunt u het al vast meenemen en heeft u altijd het cadeau wat u graag zou willen geven. Kies nuttige cadeau’s, maar overdrijf niet. Bedenk u ook dat een cadeautje niet per definitie duur hoeft te zijn, het gaat om het gebaar en idee.

Loop met enige regelmaat binnen bij Xenos, Action, Zeeman enzovoort of bekijk de folders voor leuke aanbiedingen voor weinig. Begin al in de zomer met het verzamelen van cadeautjes voor Sinterklaas. Koop bijvoorbeeld iedere maand 1 cadeau vanaf juli. Dan heeft u 5 cadeau in december. Zo verdeeld u de kosten en zijn niet alle kosten tegelijk in de dure decembermaand.

Viert u feestdag in een groep?

Spreek een vast bedrag af wat word besteed aan een cadeau zo krijgt iedereen even veel.

Een zelfgemaakt cadeau doet het altijd goed.

Maak zelf eens een cadeautje door een taart of koekjes te bakken, jam te maken. Plantjes te kweken van stekjes. Een tegoedbon maken waarmee iemand drie keer mag komen eten of recht heeft op een ontbijt op bed. Wees creatief en maak zelf, heel persoonlijke, kaarten voor allerlei gelegenheden.

Online uw cadeau bestellen?

Bij vele webshop zijn er alleen online exclusieve deals. Dit is vaak een korting op het product. Daarnaast zijn ook vaak de verzendkosten gratis. Bekijk en vergelijk de aan te kopen cadeaus eerst op het internet. Een cadeau gevonden, het loont om nog even in een andere schop te gaan kijken. Dus geen parkeergeld en lang wachten in de rij aan de kassa.

Inpakken van de cadeaus

Oude behangrollen zijn handig te gebruiken als inpak papier. Doordat de rollen veel breder zijn als een normale rol inpakpapier zijn grote cadeaus makkelijker in te pakken. Daarnaast is het papier veel steviger en makkelijker te vouwen.

Verlanglijstje

Vertel uw kinderen dat ze cadeautjes voor maximaal bedrag mogen uitzoeken bijvoorbeeld aan de hand van het boek van een speelgoed winkel of internet. Zorg voor één duidelijk hoofdcadeau en daarbij een aantal kleine cadeaus. Kinderen vergelijken zichzelf vaak met anderen en tellen elkaars cadeaus.

Vaak zijn voorleesboeken, spelletjes, of ander speelgoed nog niet versleten voor uw kinderen er te groot voor zijn. Omdat ze nog vaak nog in prima conditie verkeren, kunt u ze ook ruilen met familie of vrienden, zodat u allebei ´nieuwe´ cadeaus heeft voor op pakjesavond. Via de vele verkoopsites kunt u vaak bij andere ouder gratis speelgoed afhalen ruilen en/of verkopen. Zo kunt de kosten een beetje recupereren en geld terugverdienen

Heeft uw kind alleen dure dingen op zijn verlanglijstje staan? Bespreek dan samen dat de Sinterklaas voor ieder kind een cadeau moet kopen e zijn geld moet verdelen over alle kinderen. Bekijk samen het verlanglijstje en bekijk opnieuw wat wel zou kunnen.

Schoencadeautjes

Begin pas het Sinterklaasfeest te vieren met je kinderen wanneer de Sint in Nederland aankomt. Bijvoorbeeld elke zaterdagavond vanaf de aankomst van Sint Nicolaas. Bijvoorbeeld elke zaterdagavond vanaf de aankomst van Sint Nicolaas. Kinderen hebben al zo veel aan hun hoofd. Door niet te vroeg te beginnen met het Sinterklaasfeest voorkom je een hoop spanning voor je kinderen.

Om hoge spanningen voor het sinterklaasfeest bij kinderen te verminderen kunt u vanaf de dat Sint Nicolaas in het land is beginnen met schoencadeautjes. Enkele keren tot aan 5 december is voldoende. Maak met u kinderen en anders ouders afspraken wanneer de schoen word gezet en wanneer niet.

Een aardigheid in de schoen, peperdure cadeaus is niet nodig. Een zakje chocolademunten en een klein cadeautje hierbij van maximaal 5 euro is meer dan voldoende. Leuke kleine cadeautje kunt u kopen bij Kringloopwinkel, Wereldwinkel, een bazaar, de zeeman en of action. In veel supermarkten mogen kinderen gratis hun schoen zetten en wordt hun schoen gevuld met een leuk cadeautje of wat snoepgoed.

 

Lees verder

Besparen met kerstmis? Hoe kunt u besparen met kerstmis? Budgetplan voor de feestdagen: Maak in begin november al een balans overzicht van wat uw de feestdagen wil gaan do...
Besparen met koningsdag Op koningsdag is het natuurlijk de ideale koopjes dag voor alle normaal zo prijzige speelgoed. Door goed te zoeken vind u de leukste speelgoed voor ee...
Besparen op de fietskosten? Hoe kunt u besparen op de fietskosten? In onderstaand artikel vind u enkele handige tips om te besparen op de fietskosten. Algemeen Tip 1  Probeer ...
Besparen met Pasen? Hoe kunt u besparen met Pasen? Eieren kleuren met een natuurlijke kleurstof; Het kleuren van eieren kunt u doe met een natuurlijke kleurstof zoals ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *