Cadeau

Kinderen krijgen graag meerdere cadeautjes.

Koop een cadeau wat uit meerdere onderdelen bestaat en maak daar losse pakjes van. Jonge kinderen hebben na drie cadeautjes vaak al genoeg, meer kunnen ze nog niet overzien. Zijn uw kinderen al wat groter? Laat iedereen dan voor elkaar cadeautjes kopen en spreek een maximumbedrag af. Jonge kinderen hebben na drie cadeautjes vaak al genoeg, meer kunnen ze nog niet overzien, plak foto’s op je cadeautjes voor de kinderen die nog niet kunnen lezen. Zo kunnen ze goed zien voor wie iets is.

Bedenk u ook dat een cadeautje niet per definitie duur hoeft te zijn, het gaat om het gebaar en idee. Een leuke pyjama of sjaal zijn niet alleen nuttige cadeautjes, maar deze heeft u kind toch al nodig waardoor u twee vliegen in één klap slaat. Het loont on ook de cadeautje te vergelijken bij de diverse speelgoedwinkel de prijzen lopen erg uit een. Vaak zijn de prijzen bij online winkels heel wat lager dan in de winkelstraat.

Denk aan een cadeautje waar het hele gezin iets aan heeft, zoals een bordspel, een mooie kerstfilm, middagje bowlen of andere leuke activiteit voor jong en oud.

Let het gehele jaar op aanbiedingen en/of uitverkoop;

Tegen de feestdagen stijgen de prijzen van voornamelijk speelgoed. Kijk het gehele jaar door naar een cadeau voor een verjaardag of iets anders. Wanneer het in de aanbieding is kunt u het al vast meenemen en heeft u altijd het cadeau wat u graag zou willen geven. Kies nuttige cadeau’s, maar overdrijf niet. Bedenk u ook dat een cadeautje niet per definitie duur hoeft te zijn, het gaat om het gebaar en idee.

Loop met enige regelmaat binnen bij Xenos, Action, Zeeman enzovoort  of bekijk de folders voor leuke aanbiedingen voor weinig. Begin al in de zomer met het verzamelen van cadeautjes voor Sinterklaas. Koop bijvoorbeeld iedere maand 1 cadeau vanaf  juli. Dan heeft u 5 cadeau in december. Zo verdeeld u de kosten en zijn niet alle kosten tegelijk in de dure decembermaand.

Viert u feestdag in een groep?

Spreek een vast bedrag af wat word besteed aan een cadeau zo krijgt iedereen even veel.

Een zelfgemaakt cadeau doet het altijd goed.

Maak zelf eens een cadeautje door een taart of koekjes te bakken, jam te maken. Plantjes te kweken van stekjes. Een tegoedbon maken waarmee iemand drie keer mag komen eten of recht heeft op een ontbijt op bed. Wees creatief en maak zelf, heel persoonlijke, kaarten voor allerlei gelegenheden.

Online uw cadeau bestellen?

Bij vele webshop zijn er alleen online exclusieve deals. Dit is vaak een korting op het product. Daarnaast zijn ook vaak de verzendkosten gratis. Bekijk en vergelijk de aan te kopen cadeaus eerst op het internet.  Een cadeau gevonden,  het loont om nog even in een andere schop te gaan kijken. Dus geen parkeergeld en lang wachten in de rij aan de kassa.

Inpakken van de cadeaus

Oude behangrollen zijn handig te gebruiken als inpak papier. Doordat de rollen veel breder zijn als een normale rol inpakpapier zijn grote cadeaus makkelijker in te pakken. Daarnaast is het papier veel steviger en makkelijker te vouwen.

 

 

Profielfoto van Online boekhouder Ilona

Over Online boekhouder Ilona

Welkom op het kenniscentrum. Heeft u vragen over uw administratie of heeft u schulden en zou u hier weer graag van af willen? Boekhouder ilona beantwoord uw vragen en ondersteunt u bij al uw financiële vragen.

Geef een reactie