behandelaar naasten

6 naasten

  1. Betrek naasten zoveel mogelijk bij het proces. Hoe meer naasten met u mee gaan vragen stellen en uw ondersteunen, hoe makkelijker het is om de diagnose te accepteren en ermee om te gaan.
  2. Bij alle hulpverleners en personen die in de zorg werken, word er op feestdagen door gewerkt. Bij de GGZ bent u aanwezen op de crisisdienst, de behandelaar is niet aanwezig, ook niet op de 2de dag. Hierdoor vallen er veel dagen uit en worden personen overgeslagen, omdat het niet past in een kortere werkweek. Dit komt neer op dat u dat 2 weken uw behandelaar niet heeft gesproken. Een behandelaar heeft recht op 3 weken zomervakantie, in de weken, krijgt u een vervanger, maar deze vervanger kent u situatie niet en kan u niet helpen in uw problematiek, hierdoor worden de problemen met 3 weken uitgesteld voor er aan gewerkt kan gaan worden.
  3. Zorg dat u bent voorbereid op de vakantie van uw behandelaar en zorg dat u weet waar u terecht moet voor ondersteuning en wie uw nieuwe tijdelijk behandelaar is. Is het mogelijk om deze weken extra terug te vallen op uw naasten?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.