Chronische stress

Wat is het?

Rust is een moment van ontspanning en voor sommige is dit een gehele dag en andere moeten hard werken om dit te krijgen. Rust lijkt vanzelfsprekend, maar helaas geld dit niet voor iedereen. Personen die gevoelig zijn hebben vaker last van geluiden, geuren, stress, angst of paniek.

Wanneer rust zeldzaam word heeft u vaak last van chronische stress die bijna de gehele dag aanhoud. De stress kunt u op meerdere manieren oplopen, door bijvoorbeeld werkstress of door ziekte of regelmatig problematiek die stress met zich mee brengt. De stress zorgt ervoor dat het lichaam continue in spanning staat en onder druk. Continue reading “Chronische stress”

Read more...

Kan online psychische hulp de oplossing zijn voor mijn stressgerelateerde eetprobleem?

Kan online psychische hulp de oplossing zijn voor mijn stressgerelateerde eetprobleem? Wat is het? Waar komen de stressgerelateerde eetproblemen vandaan? Ervaart u dagelijks veel stress en zijn hierdoor de eetproblemen begonnen, of heeft u iets mee gemaakt waardoor de eetlust minder is? De eet problematiek die u omschrijft word veroorzaakt door te veel stress. De […]

Read more...