Door dagelijks een kwartier aan yoga ontspanning oefeningen te doen veranderd u de gedachten

Door dagelijks een kwartier aan yoga ontspanning oefeningen te doen veranderd u de gedachten en krijgt u rust in uw lichaam, waardoor sombere gedachten minder kans hebben. Wanneer de gedachten opkomen kunt u muziek op zetten, wanneer u hier actief naar luistert veranderd u de gedachten, hier door bent u minder somber. Door te zorgen […]

Read more...

Meditatie

Het is belangrijk dat u na de oefening uzelf afvraagt “Wat voelde u? Waar voelde u de adem? Wat doet dat met u?” Door deze ervaringen te herkennen, leert u zich bewust te worden van wat bewust ademen teweegbrengt in het lichaam. Wanneer u zich bewust bent van wat het teweegbrengt, dan kunt u het ook gaan gebruiken in moeilijke situaties. De meditatie kunt u uitbreiden en de adem naar de verschillende lichaamsdelen brengen. Continue reading “Meditatie”

Read more...

Yoga

Wat is yoga eigenlijk?

Yoga is een goede manier om te leren ontspannen. Door gebruik te maken van simpele korte oefeningen kunt u in een paar minuten geheel tot rust komen. Bij yoga is het erg belangrijk dat u uw ademhaling onder controle krijgt voor de innerlijke rust. Is yoga voor iedereen? Ja iedereen kan yoga leren hierbij maakt het niet uit of de persoon oud of jong is.

Yoga is een goede manier om de ontspanning te vinden voor uw kind. Dit hoeft niet perse via een vereniging dit kunt u ook thuis leren via bijvoorbeeld een you-tube video waar de oefeningen worden voor gedaan. Op deze manier leert u kind zich bewust te worden van zijn spieren en ademhaling en wanneer deze te te gespannen zijn een manier om ze weer te ontspannen.

Continue reading “Yoga”

Read more...