Week van het geld

Op 27 tot en met 31 maart is het weer de week van het geld, om basisschoolleerlingen een handvat kunnen bieden om te leren omgaan met geld. Budgetvoorlichting aan kinderen is erg belangrijk omdat hoe meer jongeren kunnen worden geïnformeerd hoe kleiner de kans om later schulden en/of financiële problemen op te lopen.

Wilt u deel nemen aan de week van het geld en uw kennis delen voor de basisschool kinderen?

Het kenniscentrum heeft als doel voorlichting over alle financiële zaken. Voor de week van het geld zijn we opzoek naar ouders, budgetcoaches, schuldhulpverleners kortom iedereen die graag een bijdrage wilt leveren aan de voorlichting van kinderen over omgaan met geld.

De informatie is voor de ouders van kinderen in de leeftijd 4 t/m 18 jaar. Het doel van deze week voor het kenniscentrum is zoveel mogelijk ouders te informeren over hoe belangrijk het is om een goede financiële opvoeding te geven en te voorkomen dat op latere leeftijd problemen kunnen ontstaan. De informatie kan bijvoorbeeld gaan over het aanleren van omgaan met geld met zakgeld, kleedgeld en/of studiefinanciering , het aanleren van het bijhouden van de administratie.

Wat ik krijg ik als ik mee doe?

Het artikel draagt bij aan preventie en voorlichting voor kinderen van 4 t/m 18 jaar. Door uw artikel te plaatsen op het kenniscentrum kunt u bijdragen aan financiële problemen op latere leeftijd.

Naamsbekendheid onder uw doelgroep, de lezers van de website. De doelgroep van de website zijn gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Het doel van de website is zoveel mogelijk ouders informeren met eerlijke en betrouwbare informatie.

Onder uw artikel komt een biografie, logo en een link naar uw website sociaal media, de mogelijk het uitgebreide profiel in te vullen (zie link alle berichten onder het artikel), contacten te leggen met mede lezers en mogelijkheid tot invullen van het aanbod van uw bedrijf, opleidingen en cursussen die u heeft gedaan. Zodat de lezers van de website direct een duidelijk beeld hebben van uw bedrijf en direct met u contact kunnen  opnemen.

Het artikel word geplaatst op een website die SEO vriendelijk is en het kenniscentrum heeft pagerank 3, in de thema’s week van het geld en kinderen. Het artikel word deze week extra gepromoot op @soebar met ruim 3700 volgers.

Word u artikel het meest gelezen in de week van het geld? De 10 best gelezen artikelen komen op de voorpagina als sticky post.

Ik wil mee doen, maar waar moet een artikel aan voldoen?

  1. Het artikel sluit aan bij de doelgroep en lezers van de website,
  2. Het heeft vernieuwende informatie, tips of advies.
  3. Het is geschreven met een onderwerp uit de financiële opvoeding
  4. Heeft minimaal 400 woorden en heeft passende zoekwoorden.

Hoe kan ik mee doen?

Het gaat om een eenmalige vrijwillige bijdrage voor het kenniscentrum.
Het artikel en biografie worden gratis geplaatst, hiervoor word een profiel aangemaakt op uw naam. De login gegevens worden naar het opgegeven email adres gestuurd. Een bijdrage en uw biografie gegevens kunt u sturen naar info@soebar.nl onder vermelding van week van het geld. In de week komt u artikel online. Meedoen kan vanaf nu tot maximaal 1 maart.

Met vriendelijke groet,

Ilona