Wat is healing?

Wat is healing?

Healing is een verzamelnaam voor (behandel)methodes die verstorende invloeden in het energiesysteem van je lichaam schonen.
Waardoor een nieuwe innerlijke balans wordt gecreëerd.
Elk gezondheidsprobleem kan positief worden beïnvloed door een healing.
Ook als je kampt met angsten, psychische en emotionele klachten.
Een healing is ook heel geschikt voor kwesties met betrekking tot je persoonlijke levenspad, ontwikkeling en groei. Ook zaken die telkens terugkeren in je leven zijn een goed onderwerp.

Persoonlijke sessie

Het grote voordeel is dat belemmerde blokkades en emoties die vrijkomen tijdens een sessie uit jouw energiesysteem worden weggehaald.
Bijvoorbeeld: Het schoonmaken van verbindingen met andere mensen (of plaatsen).

Healing op afstand

Via een foto of naam kan er ook een healing plaatsvinden.
Ook kan er een healing worden gedaan op je woning, werkplek en huisdier.

Hoe geweldig een healer ook mag zijn, hij/zij kan niet iets voor je doen wat jij niet toestaat. Het is een samenwerkingsverband tussen 2 personen. De intentie, zuiverheid en het bewustzijn van de healer is even belangrijk als wat jij wilt ontvangen of wil toelaten.

Competenties Tijdens het healingsproces kunnen diverse technieken worden toegepast. Helemaal aangepast aan jou behoefte op dat moment. Maar je mag natuurlijk ook om een specifieke healingtechniek vragen als daar behoefte aan is.

Profielfoto van Manon Spaan Energetisch management

Over Manon Spaan Energetisch management

Energetische analyses en consulten voor bedrijven, kinderen en volwassenen. Begeleiding bij hooggevoeligheid. Cursussen en workshops

Geef een reactie