S

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Scheiden Zorgverzekering Toeslagen

schoolrapport,  Een goed rapport is een ideale start voor een ontspannen vakantie. Maar wat bij een ‘slecht’ rapport? En zijn die cijfers echt zo belangrijk?

Schoolreisje Over een paar weken beginnen weer de eerste schoolreisjes, excursies, sportdagen en andere uitjes. Voor kinderen die onderprikkeld of overprikkeld zijn kan dit lastig zijn. Hoe kunt u voorkomen dat het voor deze kinderen het minder gezellig word?

Schuldeisers zijn personen en of bedrijven waar de schuldenaar een nog te betalen factuur heeft, wat is overeengekomen in een overeenkomst. Bijvoorbeeld een leveringsafspraak tussen schuldeiser en schuldenaar met betrekking tot goederen en of diensten, waar een geldbedrag tegen over staat.

Schulden verjaren heeft tot gevolg dat de schuldeiser de vordering niet meer kan afdwingen. De schuldeiser moet u dan wel, jaren lang, geen herinneringen sturen of contact met u hebben gezocht voor het betalen van de rekening. De termijn gaat in op het moment dat de schuld ontstaat of op het moment dat een betalingstermijn is verstreken.

schuldenmap is een met alle belangrijke papieren van schuldeisers en overzichten van afbetalingen en afbetalingsregelingen. De schulden map is een belangrijk onderdeel van uw administratie, om erger te voorkomen.

schuldenplan, Met dit strategisch plan kunt u onderzoeken hoe u aan de schulden bent gekomen, waar er moet worden veranderd en waar de prioriteiten liggen bij de afbetalingen.

schuldregeling

schuldsanering is een manier om van uw schulden af te komen. Een schuldhulpverlener helpt u dan om uw schulden af te betalen.

Seksuele Opvoeding Hoe maak je seksualiteit bespreekbaar in je gezin? Wat zeg je wel, wat zeg je niet? Hoe kom je überhaupt in gesprek over bloemetjes en bijtjes?

Servicekosten Wat wordt er bedoeld met servicekosten? Dit zijn kosten voor bijvoorbeeld het gebruik en onderhoud van de lift, het schoonmaken van de algemene ruimtes, voor diensten en activiteiten van de Lees het gehele artikel →

sinterklaas, sinterklaas budget, schoencadeautjes, verlanglijstje

Slecht slapen Hoe kan ik hem van zijn angst af krijgen en weer zo laten slapen als voorheen?

Sluipverbruik Wist u dat u jaarlijks ruim 400 kWh aan Sluipverbruik in huis kwijt bent?

Sparen Kan ik mijn kind stimuleren om te gaan sparen? Kan ik mijn kind stimuleren om te gaan sparen? Een leuke spaarpot helpt! Schaf samen een leuke spaarpot aan en zet die op een mooie plek zodat uw kind trots Lees het gehele artikel →

Spaarplan Hoe stel ik een spaarplan op? Voor het maken van een spaarplan is het verstandig eerst een budgetplan te maken met alle inkomsten en uitgaven. Van het bedrag dat over Lees het gehele artikel →

sociaal media De manier waarop je zelf met internet en sociaal media omgaat, is de belangrijkste mediatraining die je kinderen krijgen. Wat leren ze van jou?

sollicitatiebrief Hoe schrijft u een goede sollicitatiebrief ? Hoe vergroot u de kans vergroot dat u met uw sollicitatiebrief door de selectie komt? Zo schrijft u een sollicitatiebrief die uw cv uitstekend aanvult!

Sollicitatiegesprek Bent u in staat om iemand binnen één minuut te overtuigen van uw kunnen? Wat weet ik van het bedrijf waar ik wil gaan werken? Hoeveel mensen werken er? Wat voor bedrijf is het? Wat is de geschiedenis van het bedrijf?

Solliciteren via Linkedin Wanneer u gaat solliciteren, is een Linkedin profiel niet meer weg te denken. Het online solliciteren is makkelijker en sneller, maar hoe goed word uw profiel echt gevonden.

Solliciteren via sociaal media Sociaal media is de plek waar vraag en aanbod bij elkaar komt, vele werkgevers en sollicitanten zijn online. voor werkgever is het erg makkelijk wanneer een sollicitant bijvoorbeeld een Linkedin

Spinale Galant Reflex Spinale Galant Reflex (SGR) ; de basis voor (on)rust, (slechte) concentratie, motorische vaardigheden/beperkingen, vermoeid,-/fitheid, organisatie- talent (of juist niet!),

De Spinale Perez Reflex Slaapproblemen ? Bedplassen, slechte blaascontrole of spijverteringsproblemen ? Maar ook overgevoeligheid voor diverse prikkels en impulsief in gedrag, bewegen, denken en moeite met geheugen,

Stadspas Het doel van een stadspas De pas heeft als doel om alle inwoners zo veel mogelijk te laten deelnemen aan culturele, recreatieve en sportieve activiteiten in de stad. Met de Lees het gehele artikel →

Sterk wachtwoord bestaat uit een combinatie van cijfers, letters én leestekens. Het bevat minimaal 8 tot maximaal 20 tekens, waarvan minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer worden gebruikt.

Stress De symptomen van stress zijn bij kinderen vaak lastig te herkennen, vaak omdat het niet opvalt of omdat uw kind er niks over kwijt wilt. Dan is het de taak van de ouder er door middel van vragen toch achter te komen wat het probleem is. Mijn kind heeft stress,

Structuur, ritme en regelmaat geven kinderen houvast en vergroot hun gevoel van veiligheid en zekerheid. Kinderen die zich veilig en zeker voelen, voelen zich vrij om op onderzoek uit te gaan. Maar hoe zorgt u ervoor dat u aan de ene kant grenzen stelt en aan de andere kant flexibel kunt zijn?

Suiker weet jij hoeveel suiker je binnenkrijgt op een dag? Waarschijnlijk niet. Heel veel suiker zit verborgen. Kant en klaar, pakjes, soepen, sausjes. Ja en natuurlijk in frisdranken en snoep en snacks. Maar hoeveel zou het nou echt zijn? Een voedingsanalyse kan je inzicht geven.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z