O

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ochtendstress, Elke ochtend is het weer kunst en vliegwerk om de kinderen op tijd op school te krijgen en zelf tijdig op je werk te verschijnen. De ochtendspits kan zeer stressvol zijn. Hoe doen al die ouders dat toch?

Ogen Het Oogfonds heeft aanbevelingen opgesteld waar op gelet kan worden bij aanschaf van een kinderzonnebril. kinderogen beschermen tegen de zon?

Omrollen van omrollen naar zitten

Onderkoeling De normale lichaamstemperatuur van de mens is 36,9º Celsius. Er word gesproken van onderkoeling wanneer de lichaamstemperatuur zakt beneden de 36,5 graden Celsius. Als de lichaamstemperatuur onder de 35 graden Celsius daalt, is er sprake van ernstige onderkoeling. Kinderen en onderkoeling

Ondernemen Hoe begin je nu een eigen onderneming? Je hebt waarschijnlijk wel een idee van wat je graag wilt aanbieden. Ook kun je wel een inschatting maken wat jouw doelgroep is en wat de concurrenten zijn. Hoewel dat een goed beginpunt is, is dit nog niet genoeg. Op deze pagina besteden we uitgebreid aandacht aan het opstarten van een eigen onderneming als student!

Overstappen van energieleverancier Hoe vaak kan ik overstappen? Overstappen van energieleverancier kan zo vaak u wilt. Begin 2 maanden voordat u contract (meestal 1 jaar) is afgelopen met het vergelijken en onderzoeken van Lees het gehele artikel →

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z