overbodige spullen

Het voorjaar is weer aangebroken, een mooie tijd om alle overbodige spullen weg te gooien en een voorjaarsschoonmaak te houden. In onderstaand artikel leest u hoe u met een paar simpele stappen orde kan aan brengen in uw spullen. Neem 1 kamer per keer en ruim deze eerst helemaal op voordat u aan een andere kamer begint. Het sorteren van de spullen kunt u doen aan de hand van 3 stapels: De spullen die u wilt houden, spullen war twijfel is of het weg kan of niet en de laatste stapel wat weg mag.

bijverdienen online thuiswerk

Op thuiswerksites komt u vaak tegen: dit is geen snel rijk belofte, als men op dit moment de woorden thuiswerk, bijverdienste, thuis geld verdienen of geld verdienen als zoekopdracht opgeeft dan vind men vele site’s waar zelfs tot 500 euro in de week word beloofd, ik lees er zelfs tot 6000 per maand. Online werken vanuit huis Vanuit huis werken vereist een reeks vaardigheden en behoorlijk wat discipline en doorzettingsvermogen. Het is belangrijk om een goede planning te maken en u hieraan houden.  Houdt in uw planning rekening met vaste werktijden en pauzes in vaste blokken. Door en vaste routine Lees het gehele artikel →

WWB bijverdienen

De Wet Werk en Zekerheid (WWB) heeft als uitgangspunt dat iedere Nederlander zich zoveel mogelijk zich zelf in zijn eigen levensonderhoud kan voorzien. Hierdoor bent u verplicht verplicht om passend werk te zoeken en te aanvaarden of een re-integratietraject te volgen. Wanneer u af en toe een klusje doet, iets verkoopt, af en toe oppast en u krijgt hiervoor betaald zijn dit extra inkomsten. Alle bijverdiensten hebben invloed op uw bijstandsuitkering, Regelmatig gebeurt het nog dat mensen vergeten hun extra inkomsten door te geven aan de gemeente. De klantmanager bekijkt of de inkomsten uw kansen op werk vergroten. Op de Lees het gehele artikel →

Bijverdienen kind

Wanneer u kind 13 jaar is geworden, dan mag uw kind bijverdienen. Tot de 15 jaar mogen kinderen niet langer dan 12 uur werken per week.  Daarnaast zijn er ook regels met betrekking tot werken op schooldagen en in de weekenden. Voor jongeren van 18 jaar en ouder gelden de algemene arbeidsregels volgens de CAO. Minimumjeugdloon Jongeren in de leeftijd van 15 tot 23 jaar hebben recht op het minimumjeugdloon. Op de website van minimumloon.nl kunt u zien hoeveel het minimumjeugdloon is voor de leeftijd van uw kind. Let goed op dat u kind niet minder verdient dan dit bedrag.

verkopen via verkoopsites

Ik heb net mijn zolder opgeruimd en wilt graag mijn  spullen verkopen via een verkoopsite. Hoe kan ik dit op een veilige en goede manier doen? Een goede advertentie bestaat uit: Maak een duidelijke, overzichtelijk advertentie met een minimaal 2 foto’s van de en achterkant van het product. Geef de advertentie een duidelijke, niet al te lange titel, maximaal 100 letters. Omschrijf het product zo uitgebreid mogelijk. Neem de tijd om de advertentie te plaatsen dit levert meer kijker en eventuele kopers op.