Waardevolle content!

Dag Ilona, Hallo! Wat een mooi aanbod, dat vind ik hartstikke leuk! Wat een compliment dat @soebar mijn tips deelt op de website :-) Leuk, wat snel! Ik heb net even op de laptop gekeken naar mijn pagina. Superleuk! Ziet er goed uit. Leuk om te zien dat de site steeds voller wordt met waardevolle content! Hartelijke groet, Monique Lutz

Ilona, volgens mij streven wij naar hetzelfde doel.

Ilona, volgens mij streven wij naar hetzelfde doel. Zoveel mogelijk mensen helpen die in armoede verkeren. Gezien dat oogpunt staat het je vrij om te delen wat je nodig hebt. Om heel eerlijk te zijn weet ik dat jullie site door onze consulenten met regelmaat aan de orde komt. Ook worden er klanten naar verwezen. Op @soebar.nl krijgt u snel antwoord op uw vragen over uw financiële situatie en over budgetvoorlichting.

Een tijdje geleden werd ik benaderd om m’n kersverse artikel over de time out te laten plaatsen op www.soebar.nl.

Eén van m’n artikelen staat nu ook op www.soebar.nl. Een tijdje geleden werd ik benaderd om m’n kersverse artikel over de time out te laten plaatsen op www.soebar.nl. Dat is een online kenniscentrum met praktische informatie over budgetvoorlichting, opvoeding en onderwijs. Ik heb het stuk iets aangepast en ingekort, hoewel de algehele strekking natuurlijk hetzelfde is gebleven. Lees hier het hele artikel ‘De time out: Hoe werkt die eigenlijk?’ (over: De time out in 5 stappen).