Wat is het verband tussen nooit kunnen leren lezen naar toch kunnen leren lezen ?

Grip op (motorische, emotionele en cognitieve) ontwikkeling krijgen met reflexintegratie; ook bij zeer moeilijk lerende kinderen, wordt wederom bewezen. Wat is het verband tussen nooit kunnen leren lezen naar toch kunnen leren lezen, en van nooit kunnen leren skiën, naar ineens wel kunnen skiën ? Hieronder lees je hoe met reflexintegratie (MNRI) deze mijlpalen alsnog kunnen worden bereikt. In dit geval bij grote ontwikkelingsachterstanden en een zeer moeilijke levensstart. Mijn cliëntje kan skiën !…….en lezen ! Wat voor zoveel kinderen over het algemeen de normaalste zaak van de wereld is, is dat voor dit 8 jarige cliëntje zeker niet. Na Lees het gehele artikel →

Sinds ik werk met de specialisatie van MNRI op het gebied van Trauma

Stil, dankbaar en meters dik kippenvel krijg ik van de effecten van MNRI….dit keer een indringende referentie van een moeder van een kind mer PTSS,wat bij mij wordt behandeld met MNRI (PTSD en trauma recovery protocol). De PTSS veroorzaakt door ernstig pesten, ontwrichtte het leven en gedrag van het kind in ernstige mate, maar ook het gezin had zwaar te lijden onder de PTSS van het kind.

Met de MNRI PTSD behandeling, wordt het overbelaste zenuwstelsel weer tot rust gebracht.

Last van PTSD ? Met de MNRI PTSD behandeling, ontwikkeld door Dr. Masgutova, wordt het overbelaste zenuwstelsel weer tot rust gebracht. Mensen met trauma ondervinden na het ondergaan van het trauma-protocol door de MNRI behandelaar, het gevoel dat zij terug zijn in het hier en nu, wat zich uit in het gevoel van stevig met beide benen op de grond te staan. Hierdoor kunnen zij letterlijk en figuurlijk weer stappen vooruit zetten in hun verwerkingsproces en in hun leven.