Themapagina aanmaken

Wat is een themapagina?

Een themapagina is een encyclopedie pagina’s met een uitgebreide uitleg over 1 specifiek onderwerp. Op een themapagina vind u antwoorden op vragen wat is het? hoe ontstaat het? Wat kunt u er aan doen? Hoe kan ik preventie toepassen? De encyclopedie van soebar.nl is een gestructureerde, geschreven verzameling van waardevolle kennis over budgetvoorlichting, opvoeden, onderwijs en voeding. Ons netwerk wordt continu uitgebreid met nieuwe themapagina’s.

Op het internet viel het op dat er veel website vele vragen hebben maar als je goed leest zijn het vaak dezelfde vragen met dezelfde antwoorden. Op soebar.nl maken we daarom gebruik gemaakt van thema’s zodat alle informatie over het onderwerp allemaal bij elkaar staat, dit maakt het overzichtelijker. Van ieder thema word 1 unieke themapagina gemaakt, waardoor de kans groot is dat er op uw artikel word geklikt en uw artikel word gelezen. De informatie die u plaatst heeft een toegevoegde waarde voor de website en de lezers en uw bedrijf kunt u op deze manier promoten en bekent maken onder deze lezers.

Wat is het verschil met een artikel en een themapagina?

Een artikel gaat meestal maar kort over een onderwerp, op de themapagina word het onderwerp uitgebreid besproken. De url van een thempagina is kort en bestaat uit 1 woord. Het artikel heeft zo de mogelijkheid om intern te linken in andere artikelen. Dit houd in dat op elke pagina waar het woord voorkomt een link staat naar uw artikel zoals bijvoorbeeld bij autisme of budgetplan. Heeft u een sub themapagina dan kunt u kiezen of u een korte url wilt of dat u een korte zin als titel wilt. Een korte zin heeft geen interne links. Een themapagina bevat maximaal 3 afbeeldingen die een toegevoegde waarde hebben voor het artikel.

Waar moet een themapagina aan voldoen?

 • Informatief: Een artikel is informatief en duidelijk en in het Nederlands geschreven.
 • Onderwerp; Een artikel heeft als onderwerp budgetvoorlichting schulden en/of financiële zaken.
 • Titel; Bedenk een duidelijke korte titel voor u artikel, deze word als link verwijzing weergeven in een ander artikel.
 • Zoekwoorden; de zoekwoorden zijn kort duidelijk en passend bij de website.
 • Doelgroep; Het artikel is geschreven voor een duidelijke doelgroep.
 • Maximaal; Een artikel heeft minimaal 800 woorden  , 3 thema’s, 5 zoekwoorden bevatten, 3 externe linken en 1 afbeelding

Wat krijg u ervoor terug?

De website is zo gemaakt dat het voor iedereen overzichtelijk en duidelijk is, in simpele begrijpelijke taal. Op de website worden alleen afbeeldingen gebruikt wanneer dit een toegevoegde waarde heeft voor het artikel. Hierdoor is de website ook voor gevoelige mensen goed te lezen, omdat ze niet geprikkeld worden door de kleuren en afleidende afbeeldingen.

Soebar.nl is een reclamevrije, dyslexie proef en prikkelloze website. Daarnaast is Soebar.nl goed vindbaar via google in Nederland en België met op vele zoekwoorden op de eerste pagina. Als u besluit een themapagina te maken over een onderwerp krijgt u van het kenniscentrum een uitgebreid profiel, waar u al uw gegevens over u en uw bedrijf kunt plaatsen, met logo, sociaal media en een link naar uw eigen website.

Het artikel word naar plaatsen gepromoot op sociaal media met ruim 3700 volgers en er komt een link in de overzichtspagina’s van alle themapagina’s. Bij de link in het themapagina overzicht komt een omschrijving van uw artikel van 50 woorden met dan onder uw naam en van uw bedrijfsnaam.

 • Een uitgebreide biografie met logo en website en/of sociaal media links en interne linken naar thema of zoekwoorden.
 • De lezers van deze website is uw doelgroep van uw bedrijf
 • Een artikel op 1 unieke pagina met maximaal 3 thema’s en maximaal 5 zoekwoorden.
 • Het artikel word gedeeld door middel van een tweet op @soebar  met ruim 3700 volgers
 • Een bedrijfspagina waarin uw, uw bedrijf voorstelt aan de lezers van de website.
 • Soebar.nl heeft alleen bezoekers uit Nederlandse, Belgische en de Nederlandse Antillen.
 • De website is seo vriendelijk en staat met diverse zoekwoorden op de eerste pagina in Google Nederland en is ook goed vindbaar in de Belgische Google.
 • De website is geoptimaliseerd zodat Soebar.nl vanaf elke computer en/of smartphone kan worden bekeken.
 • Doet u artikel mee voor artikel van het jaar
 • De mogelijkheid tot uitbreiding en het maken van een eigen blog (max 10)

Is er een overzicht van alle themapagina’s?

In de rechte balk en hieronder vind u het alfabet met linken naar alle themapagina’s, op de overzicht themapagina vindt u ook het alfabet en een zoekmachine.

Alles | Nieuwste | # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ja, ik doe mee en word graag inschrijven als adviseur van soebar.nl  stuur dan een mail met motivatie naar boekhouder@soebar.nl