Online kenniscentrum Soebar.nl

Wat kan ik vinden op soebar.nl?

Al in oktober 2009 openden wij ons online kenniscentrum Soebar.nl, dit is een kennisbank voor praktische informatie over budgetvoorlichting, opvoeding en onderwijs . Het kenniscentrum is er voor iedereen die graag meer informatie, tips en/of advies wilt, wij zijn voornamelijk gericht op adviezen voor minima gezinnen.

Wat zijn de doelstellingen van de website?

De doelstellingen van het kenniscentrum zijn

  • het voorkomen en oplossingsgericht werken van schulden,
  • het stimuleren en bevorderen van de financiële zelfstandigheid, van een goede financiële gezondheid, van gezond omgaan met geld, van zelf het overzicht te hebben en de grip te houden over uw financiële zaken en uw administratie.
  • zijn ouders en opvoeders zoveel mogelijk te informeren over de opvoeding en school, door bijvoorbeeld de week van het geld

Wat kunt u doen op het kenniscentrum?

Het kenniscentrum is in de eerste plaats informatief. Op de website vind u artikelen, blogs, video’s over budgetvoorlichting, onderwijs en voeding. Voor meer informatie over een onderwerp zijn er de doorverwijs pagina’s die u linken naar een website elders op het web.

Daarnaast kunt u contact leggen met budgetcoach, opvoedcoaches, schuldhulpvelens, voedingscoach en nog vele andere via een profiel op het kenniscentrum, hiermee kunt u vragen stellen, priveberichten sturen, de tijdlijnen volgen, artikelen posten en reactie plaatsen.

Een e-coach gesprek

E-coaching is een vorm van ondersteuning die laagdrempelig is via internet. Sommige mensen geven aan schriftelijk communiceren de voorkeur boven mondelinge communicatie. Bij de e-coach kunt u terecht voor vragen over budgetvoorlichting en opvoeding. De coaching bestaat uit 6 gesprekken van 1 uur via de chatkamer van de website of via de mail. De chatkamer is een priveruimte waar u alleen in kunt met een login. Na een gesprek worden zowel de chat als uw vragen volledig gewist. De e-coach is van 9.00-21.00 uur bereikbaar.

Waarbij ondersteund een e-coach mij?

Financieel

  • Ondersteuning bij het overzichtelijk maken van uw financiën en schulden administratie
  • Ondersteuning bij het aanvragen van toeslagen en/of tegemoetkoming
  • Ondersteuning bij het opstellen van een plan voor schulden/besparen of uw budget
  • Ondersteuning bij voorkomen schulden, bij besparen

Opvoeden

  • Ondersteuning bij uw opvoedvragen
  • Ondersteuning bij het aanleren van een positieve opvoeding
  • Ondersteund bij ontspannen/stressloos opvoeden

Vraag u gratis e-coach vandaag nog aan via @admin (boekhouder ilona) die u ondersteund bij budget vragen of aan e-coach @opvoedtip die u ondersteund bij al uw opvoedvragen . Daarnaast staan onze adviseurs u graag te woord,  deze u kunt bereiken via de e-mail of via contactformulier op de website van de adviseur.