Bronvermelding

Ik zou graag eenmalig informatie plaatsen op soebar.nl, word er dan een simpele bron naam:  met een link geplaatst?

Op het kenniscentrum staat de adviseur van het artikel of informatie centraal. Een adviseur van soebar.nl kan een eenmalig artikel zijn of de adviseur heeft meerdere informatieve en educatieve artikelen geschreven. Alleen posten van de originele schrijver worden gedeeld op soebar.nl met een profiel. Artikelen met alleen een bron of alleen een naam met of zonder link worden niet geplaatst.

Waarom word er een profiel gemaakt?

Door het aanmaken van een profiel kunnen de linken of bronvermelding niet vergeten worden en is er altijd een directe mogelijk tot het opnemen van contact met u. Voor iedereen is het duidelijk van wie het artikel met actuele informatie over de adviseurs/of bedrijfsgegevens en met werkende linken naar de website en sociaal media. Het profiel word opgenomen in de adviseur widget (recht in sidebar), hiermee word uw logo direct bekend, het geeft erkenning voor de lezers van de website en het is een handige manier om te zoeken. De laatste 50 actieve adviseurs worden getoond.

Waaruit bestaat een bronvermelding op het kenniscentrum?

Een unieke @gebruikersnaam aan de hand van uw bedrijf, eigen naam of nickname.

Een basisprofiel heeft een logo en een omschrijving van uw of uw bedrijf en bevat linken naar uw website en naar alle activiteiten die uw op soebar.nl heeft gedaan. Dit komt onder het artikel te staan als een bronvermelding van het artikel. Bovenaan het artikel onder de titel staat uw naam met een link naar uw uitgebreide profiel.

Een uitgebreid profiel heeft de mogelijkheden als een sociaal media. Ieder profiel heeft een eigen unieke tijdlijn met de laatste activiteiten op de website. In het uitgebreide profiel kunt u gegevens plaatsen zoals uw contactpagina, over ons of het aanbod van uw bedrijf. Daarnaast is het mogelijk om contacten te leggen met andere adviseurs door ze toe te voegen als vriend of het versturen van een dm.

De profielen van soebar.nl worden goed gevonden door google NL en BE.

Kan ik het profiel zelf beheren?

Bij het plaatsen van informatie door @admin is het profiel in beheer van het kenniscentrum. Wilt u zelf artikelen plaatsen dan kunt u een profiel aanmaken door u te registeren op de website (bovenin links het scherm). Wilt u uw eigen profiel beheren, dan worden login gegevens naar uw email gestuurd en kunt u uw profiel wijzigen en een artikel of reactie plaatsen.