Berichten versturen

Hoe bepaal ik wie de berichten die ik plaats kan zien?

Alle berichten die worden geplaatst als artikel zijn zichtbaar voor iedereen. De berichten in uw uitgebreide profiel kunt u instellen in privé bericht voor 1 @gebruikersnaam of vriend, alle vrienden of voor iedereen.

Hoe wijzig ik het publiek van een bericht dat ik op mijn tijdlijn heb gedeeld?
Dit is te wijzigen in uw profiel, bij berichten, opstellen .

Kunnen mensen zien met wie ik informatie deel?

Wanneer u informatie deelt met uw vrienden, komt er een bericht in uw tijdlijn te staan, deze is te verwijderen. Privé berichten worden direct naar het andere profiel gestuurd en komen niet online.

Wie kan de berichten die ik plaats leuk vinden of erop reageren?

Op berichten of artikelen kan alleen worden gereageerd wanneer een persoon is ingelogd en een profiel heeft.