Adverteren

Wat is een eigen partner pagina?

Een eigen partnerpagina is een pagina speciaal voor bedrijven. Door het bedrijf te promoten op soebar.nl kunt u uw bedrijf bekend maken onder de lezers van de website. De doelgroep van de website is het gehele gezin.

Een partnerpagina is een eigen pagina op deze website waarop uw uw bedrijf kunt promoten door middel van een pagina grote omschrijving van uw bedrijf en een uitgebreid profiel. Voor het plaatsen van een link naar de website van soebar.nl plaatsen we de pagina gratis online.

Hoe ziet een bedrijfspagina eruit?

Het een gehele webpagina die geheel naar eigen wens kan worden gemaakt. Met een logo, omschrijving van uw bedrijf minimaal 500 woorden en weblink en sociaal media linken en komt in het thema aanbevolen. Onder het artikel komt uw biografie met uw eigen logo, omschrijving en een link naar uw website.

Een bedrijfsprofiel; het uitgebreide profiel met vele mogelijkheden.

Het artikel word geplaatst in een uitgebreide profiel. Deze hebben ook een logo, beschrijving en een diverse links maar heeft een uitbreiding om ook uw opleidingen, cursussen, doelgroepen, aanbod en nog vele andere mogelijkheden. Het biedt u de mogelijkheden tot het leggen van contacten, heeft een eigen tijd lijn.

Zijn er voorwaarden aan verbonden?

Om partner van de website te kunnen worden word eerst u website gecontroleerd op een aantal punten voordat deze op deze word geplaatst op de website.

  • Een partner heeft eerlijke en betrouwbare informatie op de website.
  • Een partner heeft een contact pagina en is in het bezit van kvk en btw nummer
  • Een partner heeft een duidelijke doelgroep en beroep passend bij het kenniscentrum
  • Een partner blijft een partner tot weder opzegging.

Zijn er kosten aan verbonden?

Het opzetten van een partnerpagina is gratis..

Hoe kan ik een bedrijfspagina aanvragen?

Voor het aanvragen van een pagina kunt u een omschrijving, logo en website links sturen naar ilona@soebar.nl, de pagina word dan binnen 24 uur online gezet.

Stopt de advertentie vanzelf na een periode of moet ik hem, als ik hem niet wil laten staan, opzeggen? De bedrijfspagina op het kenniscentrum hoeft u niet te verlengen en is voor een periode zolang u zelf nodig vindt,